| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi 10 stvari koje mrzite? u Društvo forumu; 1.mamurluk sutradan nakon što sam se napio 2.lošu hranu 3.glupe i umišljene cure 4.glupe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | 10 stvari koje mrzite? 1.mamurluk sutradan nakon što sam se napio 2.lošu hranu 3.glupe i umišljene cure 4.glupe susjede 5.kad netko stalno pljuje ko klošar 6.narkomane 7.glupe idiote kada kupujem sendvič a on mrtav pijan me traži 2 kune, i ja mu kažem ne dam, a on meni zašto, e pa jebem ti mamu 8.onda oni koji u kafić ulaze i stalno žicaju nešto para, nemrem ni kafu popiti na miru 9.klaune 10.spor server |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: 10 stvari koje mrzite? 1. Bahate vozače 2. Dvolične i neiskrene ljude 3. Nekulturne ljude 4. Lošu kavu 5. Ulizice 6. Gužve u prometu 7. Čekanje u redu (banka,pošta,trgovina,itd.) 8. Britanske filmove i serije...čast iznimkama 9. Škrtost 10. Neurednost i nehigijenu Ima toga još ali eto nekih stvari....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: 10 stvari koje mrzite? 1. dvoličnost 2. netoleranciju 3. iskorištavanje 4. laž 5. mamurluk ![]() 6. prigovaranje 7. ogovaranje 8. narcise (ne mislim na cvijeće )9. mučenje životinja 10. zamorne ljude (oni koji puno bla bla bez ikakve veze) Uf, jedva sam se sjetila 10 stvari. U prvih 5 sam nabrojala one najomraženije.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 stvari koje mrzite? ![]() 1.Bahatost 2.Čekanje u redu 3.Hladan burek 4.Juventus 5.Sinkronizirano plivanje 6.Spor server 7.Babe tračare 8.Narkomane 9.Operne pjevače 10.Onu Mirkovićevu, "genijalno"
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: 10 stvari koje mrzite? Citat:
a sad popis:1. nepravdu 2. ratove 3. politicare 4. mito 5. korupciju 6. nepotizam 7. skrtost 8. dvolicnost 9. ratove 10. SAD
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 stvari koje mrzite? 1. Drskost. 2. Radi sto oces, ali me nemoj lagat. 3. Tvrdoglavost. 4. Trikove. 5. Imbecile. 6. Bezobrazluk. 7. Preseravanje. 8. Licemjerje. 9. Miliciju (korumpirane pogotovo). 10. Pičkice |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 10 stvari koje mrzite? 1.skola 2.dvolicne osobe 3.guzve u tramvaju kad idem u skolu 4.umisljene cure 5.kad nemrem zaspat,a spava mi se 6.vino 7.metalce i tu dark ekipu 8.bahate likove po klubovima koi bi se sam mlatili 9.ostale forume ![]() ![]() 10.bivsu curu
__________________ Peace.Love.Unity.Respect |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 10 stvari koje mrzite? Laži Umišljene Dvolične Mučitelje životinja Narodnjake Ribu Vrijeđanje nekoga T-com Juventus Real Madrid
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: mrzite, stvari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:03.

a sad popis:
Peace.Love.Unity.Respect