| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi 10 stvari koje mrzite? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Gogy Juventus Real Madrid car, car, car... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 stvari koje mrzite? 1. one koji zlostavljaju djecu 2. one koji mlate žene 3. nepravdu u svakom obliku 4. četništvo i Veliku Srbiju (dakle, ne sve Srbe i Srbiju) 5. škrtost 6. tikvice 7. bivšu curu 8. glupost 9. Dinamo (znam da ćete sada osut paljbu po meni, ali jebi ga... tako je kako je )10. profesora iz političke ekonomije
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 stvari koje mrzite? 1. nepravednost 2. provođenje petka i subote navečer doma 3. "tatine" i "mamine" sinove 4. moju bivšu najbolju prijateljicu 5. svaku vrstu gužve (u tramvaju, banci...) 6. celulit (poludim kad vidim trebe sa previše celulita, a hodaju okolo u minicama) 7. hladetinu (FUJ !!!!!!!!) 8. profesora iz sociologije (njega nije grijeh mučiti)9. ratove 10. liberaliste (gle... granice moraju postojati) |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 stvari koje mrzite? ajde evo i moje liste... 1. zlostavljanje životinja, žena, djece i općenito slabijih i onih koji se ne mogu branit 2. zadrte ljude, ograničene i netolerantne 3. rasiste i nacionaliste 4. nametljive ljude 5. one koji misle da su popili svu pamet svijeta pa misle da su samo oni u pravu 6. lažne prijatelje životinja (oni koji si nabave životinju samo kao statusni simbol) a kad vide bespomoćnu napuštenu životinju na cesti bez imalo grižnje savjesti okrenu glavu 7. agresivnost i nervozu 8. ulizice 9. ženske koje se prave važne i glumataju 10. ljubomoru i zavist |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 10 stvari koje mrzite? 9. Dinamo (znam da ćete sada osut paljbu po meni, ali jebi ga... tako je kako je )pa to je normalno tak i ja mrzim Hajduk pa te sad neču... ![]()
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 stvari koje mrzite? slažem se potpuno !!!
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: mrzite, stvari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:26.

)