| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi 10 stvari koje mrzite? u Društvo forumu; 1. narodnjake 2. dvoličnost 3. tugu 4. siromaštvo 5. rat 6. rast cijena goriva 7. politiku 8. internet preko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,422
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 stvari koje mrzite? 1. narodnjake 2. dvoličnost 3. tugu 4. siromaštvo 5. rat 6. rast cijena goriva 7. politiku 8. internet preko morema 9. nepravdu 10. čekanje (autobusa, tramvaja i sl.)
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #53 (permalink) |
| charolastra | Re: 10 stvari koje mrzite? grote? što je to?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #55 (permalink) |
| charolastra | Re: 10 stvari koje mrzite? ahaa, hvala
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() | Re: 10 stvari koje mrzite? 1. licemjerje 2. dvoličnost 3. neodlučnost 4. hladnu hranu 5. bivšu ˝najbolju˝ prijateljicu 6. engleski jezik 7. profesoricu iz srednje koja mi je predavala engleski u 3. i 4. razredu 8. parmezan 9. neke političare 10. smrad
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 10 stvari koje mrzite? 1. Narodnjaci 2. gušteri 3. zmije 4. pauci 5. zohari 6. kad vidim 75-godisnjaka u najnovijem Bmw-u. 7. Semafore 8. rat 9. izvanredne vjesti 10. Italiju
__________________ O Boze fala ti kaj purgeri smo mi... O kako bi vi sretni bili da ste purgeri... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma | 1.cajkuše 2.matematiku 3.ljude koji nemaju svoje "ja" 4.neodlučnost 5.meso 6.metal 7.Sanaderovu(lošu)politiku ![]() 8.ljude koji nameću svoje mišljenje 9.nepravdu 10.poskupljenja
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice!! ![]() ...jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se... ...starim ja,a u ljubav vjere nemam... ...s nama je gotovo...ako ikad vratim vjeru u tebe... |
| | |
![]() |
| Tagovi: mrzite, stvari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:44.

Pali gume a ne dušu 

).