| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi 10 stvari koje mrzite? u Društvo forumu; 1. kad uhvatim nekog u laži 2. samoću 3. bol 4. hladnoću 5. kuhanu mrkvu 6. kandirano voće 7. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 stvari koje mrzite? 1. kad uhvatim nekog u laži 2. samoću 3. bol 4. hladnoću 5. kuhanu mrkvu 6. kandirano voće 7. bacati smeće 8. slatku čokoladu 9. monotoniju 10. kad mi se dokaže da nisam u pravu ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 10 stvari koje mrzite? 1. gulit krumpir 2. pravit palačinke ![]() 3. narodnjake 4. hajduk 5. frajere zalizane kose u fensi košuljama i trapericama 6. ljepše marte od mojih 7. dvolične ljude 8. glupost 9. rasizam 10. nepravdu
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity |
| | |
| | #63 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 10 stvari koje mrzite? 1. kad sam solo negdje, al mi nekad (rijetko) to godi 2. metal glazbu 3. bahate ljudove 4. kad maltretira neko nekog 5. kad mie uzasno vruce, onda postanem nervozan i nadrkan ![]() 6. kad mi neko lazhe 7. kad me neko vriedja 8. čekat nekaj ![]() 9. cigane mrzim najvishe na svietu (iam svoje OPRAVDANE razloge) 10. kad sam gladan ![]()
__________________ Ja čitam High Times u smokin' nigga stilu Vozim cadillac, ločem sombrero tequilu Na moru je lijepo, al' na popravnom je ekipa ![]() |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 10 stvari koje mrzite? mrzim je prejaka rijec s previse negativnih vibracija ; al* ajmo reci da ne podnosim turbofolk to je to od 1 do 10 mjesta ![]()
__________________ Angelina , please adopt me ![]() ![]() I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
| | #65 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 stvari koje mrzite? 1. laz/licemerje; 2. kad ljudi previse 'zabadaju nos' u tudji zivot; 3. politiku (sto se svodi vecinom na lazi i filozofiranje); 4. zimu; 5. formalnosti; 6. podele ljudi i stvaranje misljenja ili mrznje na osnovu generalizacije; 7. kao sto rece jaymz - turbofolk i poruke koje mladi izvlace iz istog, da kazemo poremecen sistem vrednosti; 8. svoj posao; 9. nevaspitane/nekulturne osobe; 10. kad mi zablokira neki uredjaj...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 10 stvari koje mrzite? 1. laz 2. umisljene ljude 3. jetrica 4. glava bilo koje zivotinje (jelo) 5. politiku 6. forsere 7. skolu 8. djecu kad vriste ili placu 9. babe u tramvaju 10. ljude koje ne vole Chuck Norrisa
__________________ "This war will never be forgotten, nor will the heroes who fight in it." Troy ( Odysseus ) |
| | |
![]() |
| Tagovi: mrzite, stvari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:20.