| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Automobili naših poznatih u Društvo forumu; Jel ima već ova tema? Nema? Ne znam gdje da ju postavim. Ali uvijek sam htio vidjeti šta naši ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 23
Poruka: 239
![]() ![]() | Automobili naših poznatih Jel ima već ova tema? Nema? Ne znam gdje da ju postavim. Ali uvijek sam htio vidjeti šta naši fejmus ljudi vozidu. Pa eto...ko zna, nek kači slike. A ako ćete obrisat temu, onda šteta. Za početak, ja znam da Silvija Mehun vozi ovo; ![]()
__________________ .keskin. |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Automobili naših poznatih Zar nitko? Imate slike šta su poznati jeli, pili i kupili unazad 15 dana, imate slike gdje su bili, sa kim, imate mp3 zapise šta su pričali, ajde onda stavite slike šta voze. Može i bez tablica.
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 19
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: Automobili naših poznatih Brate mili ja ne znan što ja osobno vozim, a di ću znati šta voze ovi naši kvazi selebrti. Je l' se to tako danas kaže za slavne: "Selebrti", je l' tako nekako? ![]() Al' da ne budem samo offtopic, evo reći ću ja što tzvk selebrti voze, a odgovor je veoma jednostavan: 'voze nas od nemila do nedraga i to je za p*pizd*t.' ![]()
__________________ POVRATAK POVRATNIKA U POVRATNIČKU POVRATNOST |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Automobili naših poznatih ![]() Koja tema...Što te na kraju zanima što naše zvjezde i zvijezdice voze ili što jedu? Ili bi bio samo malo voajer? Ako to hoćeš gledaj novi BB na RTL-u...Taman emisija za tebe |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Automobili naših poznatih ^ LOL Ovdje na forumu gdje imate rubriku "Slike" gdje snimate neke debilne emisije na telki, ripate i stavljate na rapidshare samo da se dotična gospođica o kojoj je u tredu riječ vidi na par sekundi... I ja sam voajer? Jer pitam ko šta vozi? LOL bravo majstore
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Automobili naših poznatih puca mi neka stvar što oni voze, ionako ih nisu platili svojim novcem
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: automobili, nas ih, poznatih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.

.keskin.