| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Boca istine u Društvo forumu; cuki, jel bi poceo slusat narodnjake ako bi ti cura rekla da ti nece dat dok ne otpjevas jednu narodnu??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine cuki, jel bi poceo slusat narodnjake ako bi ti cura rekla da ti nece dat dok ne otpjevas jednu narodnu?? ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine sumnjam ali kad bi već moral onda bi to bilo: otišla si, spermu probala nisi ![]() a da li bi hagi popušio kikiju da postane admin?
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine ma sve je ok!! sale,posalice:čekić :čekić cuj Cuki, ne bi to napravio nikad, jer nemam volje da budem admin ajd ti John Doe, reci ti meni jel bi cuvao koze na Golom ostrvu zajedno sa Tatjanom Juric, a da je ne smijes kresnut?? ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: boca, istine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:16.

sale,posalice:čekić :čekić