| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Boje u Društvo forumu; crnu... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koje boje najviše voliš? | |||
| Crvena | | 29 | 33.72% |
| Naranđasta | | 9 | 10.47% |
| Smeđa | | 3 | 3.49% |
| Žuta | | 9 | 10.47% |
| Zelena | | 20 | 23.26% |
| Plava | | 47 | 54.65% |
| Ljubičasta | | 16 | 18.60% |
| Roza | | 7 | 8.14% |
| Crna | | 34 | 39.53% |
| Bijela | | 15 | 17.44% |
| Daljtonist | | 0 | 0% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 86. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Boje crvena-strast,ljubav žuta-optimizam,igranje,veselje zelena-proljeće,priroda,mladost ljučibasta-ide uz sve ![]() eto,toliko od mene ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boje Crna, ljubicasta i crvena.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boje crna, bijela, crvena, plava.... zato što svaka sa svakom ide ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boje Glaso sam za crnu kad nema kamuflažna ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: boje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Koje boje oči imate | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 374 | 25-07-08 14:13 |
| REQ:Karma - oči zelene boje | Vodoinstalater | Recycle Bin | 4 | 14-01-07 17:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:01.

29 49.....