| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Boje u Društvo forumu; roza... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koje boje najviše voliš? | |||
| Crvena | | 29 | 33.72% |
| Naranđasta | | 9 | 10.47% |
| Smeđa | | 3 | 3.49% |
| Žuta | | 9 | 10.47% |
| Zelena | | 20 | 23.26% |
| Plava | | 47 | 54.65% |
| Ljubičasta | | 16 | 18.60% |
| Roza | | 7 | 8.14% |
| Crna | | 34 | 39.53% |
| Bijela | | 15 | 17.44% |
| Daljtonist | | 0 | 0% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 86. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boje Crvena-odlicna boja koju nosi coca cola Plava-uglavnom ona tamna Crna-volim crnu odjecu...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #43 (permalink) |
| šbb kbb Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boje Smeđa - jer je zemljana i podsjeća me na ravnotežu i jesen Zelena - proljeće i priroda Plava - oduvijek mi se ta boja sviđa; more, nebo, daljina...
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. Zadnji Uredio dorina : 04-02-08 u 13:36. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boje ................plava............. ![]() ...........a nakon nje ljubičasta, crna & bijela, jer mi dobro stoje............... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: boje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Koje boje oči imate | Kristijan | Upoznavanje i Druženje | 374 | 25-07-08 14:13 |
| REQ:Karma - oči zelene boje | Vodoinstalater | Recycle Bin | 4 | 14-01-07 17:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:59.

oduvijek mi se ta boja sviđa; more, nebo, daljina...

Pali gume a ne dušu