| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Bozicno drvce :D u Društvo forumu; Evo tko je okitio drvce nek stavi sliku da vidim koji je izgled u djiru ove godine Evo moje Nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Bozicno drvce :D Ja na Badnjak uvijek kitim. Al baš gledam u zadnje vrijeme svi ljudi (susjedi koliko vidim) kite 5-6 dana prije najmanje, a nije mi jasno zašto, koja je to fora prije kitit.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bozicno drvce :D a koja je fora kititi bas na Badnjak? ![]() Ja ga uvijek kitim na Božić, jer onda su đabe na tržnicama pa dovučem doma neki od 2 metra i nabiberim ga do ibera.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bozicno drvce :D Kitim na Badnjak uvijek. Ove godine sam kupila nove kuglice.....crne su. Znam da zvuči grozno ,ali jako su efektne jer su pošarane srebrnim glitterom........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bozicno drvce :D običaj je kitit na badnjak.. .ali kod nas je više onih koji ga kite radi ugođaja a ne radi običaja i ja ga kitim (odnosno ja promatram kak ga kite) na božić... lijen sam pomalo pa samo gledam ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bozic, jelka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.