Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Bozicno drvce :D u Društvo forumu; Evo tko je okitio drvce nek stavi sliku da vidim koji je izgled u djiru ove godine Evo moje Nije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-12-07, 09:13   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 3,093
xarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus
Bozicno drvce :D

Evo tko je okitio drvce nek stavi sliku da vidim koji je izgled u djiru ove godine
Evo moje
Nije bas neko al eto
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Krisms tri.jpg (321.2 KB, 23 pogleda)

We do what we must, because we can.
xarfaxus je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 09:17   #2 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,326
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Re: Bozicno drvce :D

pa nisma cigan...ja ne razmem ljude..zake se svi kurce i kite prije badnjaka..(ne mislim tak boriche nego ono..daj pogle grad)

i ja bi narančaste kugle
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 09:30   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 3,093
xarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

Ma ja san ga okitio jer sutra me nece biti doma...a neda mi se ne bozic

We do what we must, because we can.
xarfaxus je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 12:19   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,444
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ja na Badnjak uvijek kitim.

Al baš gledam u zadnje vrijeme svi ljudi (susjedi koliko vidim) kite 5-6 dana prije najmanje, a nije mi jasno zašto, koja je to fora prije kitit.

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 12:22   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

a koja je fora kititi bas na Badnjak?
Ja ga uvijek kitim na Božić, jer onda su đabe na tržnicama pa dovučem doma neki od 2 metra i nabiberim ga do ibera.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 12:23   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,924
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Još nisam okitila jelku.
Star 23-12-07, 13:19   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,642
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Batalila sam taj obicaj davno...
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:26   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,508
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Kitim na Badnjak uvijek. Ove godine sam kupila nove kuglice.....crne su. Znam da zvuči grozno ,ali jako su efektne jer su pošarane srebrnim glitterom........
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:29   #9 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Odavno sam se tome prestala veselit i ne kitim bor, mama ga okiti, ali sam joj ove godine zabranila da mi donosi bor u kuću, koji to nered bude poslije nove godine...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:30   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

običaj je kitit na badnjak.. .ali kod nas je više onih koji ga kite radi ugođaja a ne radi običaja

i ja ga kitim (odnosno ja promatram kak ga kite) na božić... lijen sam pomalo pa samo gledam
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bozic, jelka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103