Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Bozicno drvce :D u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs joj nemojte ovdje..o isusu vjeri i ljubavi kolega baš zato i božić nije što ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-12-07, 13:49   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase
Re: Bozicno drvce :D

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
joj nemojte ovdje..o isusu vjeri i ljubavi

kolega baš zato i božić nije što je bio....meni dobro,i po prirodi se ne bediram...
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:50   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

bor nije komercijala... djedovi božićnjaci, mrazovi, djedamrazije i ostale drke đonđe, to je komercijala na koju padaju svi

xar: ja ću ti reći ISKRENO, mene to uopšte ne igra ulogu, ali drvce ti je zakurac iz razloga:

pod a) špic je naranđasti
pod b) sve kuglice su manje više iste
pod c) ne volim mašnice
pod d) jel to umjetni bor?

nemoj me shvatit preozbiljno u mojim iskrenim i okrutnim komentarima ali poštujem bar da si ga sam okitio... i to se cijeni
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:51   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
joj nemojte ovdje..o isusu vjeri i ljubavi
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:52   #24 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,961
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

@tzukius kako nije komercijala?? lampice zharuljice kuglice nisu komercijala?? nego kaj je onda to
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:53   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
bor nije komercijala... djedovi božićnjaci, mrazovi, djedamrazije i ostale drke đonđe, to je komercijala na koju padaju svi

xar: ja ću ti reći ISKRENO, mene to uopšte ne igra ulogu, ali drvce ti je zakurac iz razloga:

pod c) ne volim mašnice

nemoj me shvatit preozbiljno u mojim iskrenim i okrutnim komentarima ali poštujem bar da si ga sam okitio... i to se cijeni

...grinch božićnih drvaca.
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:54   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

to su ukrasi na božićnom drvcetu

kuglice su normalni ukras već pecto (500) godina kod nas a djedamrazija je nekaj kaj nam je donesla globalizacija...

i da vuxs... djed mraz ne nosi darove
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:57   #27 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,961
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

đedica je proizashel iz kokakole kolko ja znam...
boli mene za djedicu..ja bi onu s velikih ushima kaj mu pomazhe..ima ushi ko sheva
i bozhich i uskrs sve je to kifla machkova kaj se tiche tih gluposti..makar se obitelji skupljavu malo se popije bolje i te stvari..al nemoj rech..ma znash kaj..odi u konjšćinsku pa reci mi da nije komercijala tam razvijena
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:58   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

ja sam se neki dan vozio u tramvaju djeda mraza

EDIT: naravno da je sprdačina u pitanju
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 14:10   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

evo mojeg od prošle godine, a vrlo slično će izgledati i ove

Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 14:26   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 4,415
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke

pod c) ne volim mašnice

a) Bolje ista nego nista
b) ma nije nego je kamera losa
c) mora sam necim popunit, a nisam ima soldi za nista drugo
d) ne
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bozic, jelka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108