| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Bozicno drvce :D u Društvo forumu; Evo božićnog drvca I jaslice koje smo ove godine stavili na stol malo za promjenu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Bozicno drvce :D Evo božićnog drvca ![]() I jaslice koje smo ove godine stavili na stol malo za promjenu ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Bozicno drvce :D evo slike ovogodišnjeg slika je takva jer imam malih tehničkih poteškoća s fotićem... ali recimo da je to bila moja umjetnička vizija, pola na svijetlu, a pola u mraku ![]() ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #33 (permalink) |
| charolastra | Re: Bozicno drvce :D Evo i kod mene, jedan od ![]() Slike su loše, hladno mi bilo stajati i slikati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | slike okićenog Božićnog drva,drvca,drfca... ajmo ljudi stavljat naša drvca da vidimo kakvi smo u kićenju... evo mojega... ovu godinu se baš nisam potrudio kao inače ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bozic, jelka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:38.