| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Čavrljanja sa tajnicom u Društvo forumu; Ma ne zajebavam vas. Imam veliki problem. Brat mi je jučer nabavio rotvajlera, i sad hitno trebam boks za njega, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čavrljanja sa tajnicom Ma ne zajebavam vas. Imam veliki problem. Brat mi je jučer nabavio rotvajlera, i sad hitno trebam boks za njega, da li se vi u to kužite, kako to napraviti ili gdje kupiti..Hitno mi je da ne može bit hitnije |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čavrljanja sa tajnicom Uzmeš 4 grede, udariš u zemlju, još dvije na stranu gdje ćeš imati vrata, oko svega staviš žicu. Konstruiraš vrata, kupiš šarke i postaviš na vrata, vrata između dvije grede i to e to... Ma znao sam da nas zajebavaš... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čavrljanja sa tajnicom Pa naravno... šta pitaš onda kako da napraviš... ![]() Nazovi bilo koju građevinsku firmu u krugu i oni će ti to napraviti za neki iznos... sad.... budi šarmantna, pa ni iznos neće biti prevelik... btw. u virovitici imate predobrog psa koji čuva onaj neki auto park, vučijak neki... skoro sam ga ponio sa sobom doma... ko mala beba je... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čavrljanja sa tajnicom Ma najjači... da dođem krasti auto, ne bime spriječilo što je vučijak nego bi se zaigrao s njim... ![]()
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čavrljanja sa tajnicom Ajd ti onda lijepo dođi pa mi pomozi napraviti boks, pa pas je katastrofa, ima 2 mjeseca ko tele je velik, a malo sam se raspitala jebote da ti napravi boks jedan tip traži 7500 kn |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čavrljanja sa tajnicom znaš kako to ide... radna akcija... buraz pozove frendove, kupi se pive i mesa i jedan roštilja, a njih 10 to srede za 3-4 sata, potrošiš 500kn na cugu i isto toliko na materijal i mirna ti - zbuksan pas... kaj da ti velim, neće se magično sam napraviti...
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Čavrljanja sa tajnicom ![]() Evo ti jedne slike da imate orijentaciju kako napraviti kerovu kuću. Sad ozbiljno. Ne znam što stvarno želite napraviti, box, kućicu, metalno, drveno ... Uzmi lokalni oglasnik i pozovi nekoliko brojeva sigurno ćeš naći nešto povoljnije od ovih 1000 ojra.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.