| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi čemu svađanje i ljutnja na forumu? u Društvo forumu; Zašto se ljudi glože, napadaju, unižavaju, vrijeđaju, povređuju, i nipodaštavaju? Jer time dobivaju zadovoljstvo za sebe, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Zašto se ljudi glože, napadaju, unižavaju, vrijeđaju, povređuju, i nipodaštavaju? Jer time dobivaju zadovoljstvo za sebe, egoistično zadovoljstvo, uzdižući svoju "vrijednost" ponad drugog. Beskompromisno iskorištavanje jedni drugih u isključivo sebične svrhe. I onda se pitamo, uvjereni u svoju vrijednost i ispravnost, kako to da je svijet ovakav kakav je? Zašto se želimo svađati? Zašto ustrajemo u destruktivnim ponašanjima? Jer se cijelo vrijeme držimo egoistične perspektive. 0-24, 24/7, 100% pure egoism! Eto, to smo mi. To je istina o nama. I upravo time stvaramo i generiramo svu patnju, i individualnu i kolektivnu. Dokle tako? Ajmo BUĐENJE!!!
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: čemu svađanje i ljutnaj na forumu? Da, zanimljivo pitanje Ironično da si baš ti otvorio temu, ili je to pak sarkastično
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: čemu svađanje i ljutnaj na forumu? žalosno, ![]() ne kužim odkud te predrasude o meni. i to još od moderatora. namam više volje da ikome išta objašnjavam, molim da se držimo teme a ne spuštanja na osobnu razinu. Ok?
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: čemu svađanje i ljutnaj na forumu? Pa evo držim se teme, čemu sad ljutnja na forumu? Mislim jel nije to pomalo ironično?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: čemu svađanje i ljutnaj na forumu? taj potpis je bio tu samo da se vidi razlog zašto taj koji je to napisao mene stalno provocira. a ja sam i bio prvi koji se javno ispričao na forumu. eto ja završio. a sad ti o sebi i što si to onoj curki tako loše učinio? ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: čemu svađanje i ljutnaj na forumu? Pa vidiš, za svađu je obično potrebno dvoje. Kako oni koji stalno ulaze u konflikte imaju zgodnu ispriku kako ih netko proganja i provocira. oni su jednostavno "baksuzi" i privlače svađalice. Mislim jedini logičan odgovor je to, mora biti Zašto svađa onda? pa nađu se dvoje koje netko provocira i proganja i eto. a svakoga nešto smeta, pitanje je samo hoće li se taj spustiti na tu razinu i uzvratiti. Obično hoće
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,428
![]() ![]() ![]() | Re: čemu svađanje i ljutnaj na forumu? ja toj curi nisam ucinio nista...samo smo se malo posvadjali,u vezi ovih nacionalnih pitanja!ja nedamna svoje,ona na njeno i to je to! i ja sam joj objasnio neke stvari koje su se događale,i odkud moja mržnja naspram susjedima... lulu ako sam sta zaboravi,molim te dodaj,ali uglavnom to je to!!
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950 |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:45.

Kosovo Država!

T1950
hi hi hi