| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Cigarete u Društvo forumu; Da vidimo tko šta puši od cigareta na forumu...ja sam počeo prije cca. nekih 8 mjeseci i uglavnom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Cigarete Da vidimo tko šta puši od cigareta na forumu...ja sam počeo prije cca. nekih 8 mjeseci i uglavnom pušim bijeli Walter ili bijeli Marlboro ...a pošto sad skupljam kutije od cigara pušim šta god kupim samo da što više skupim![]()
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Cigarete Ronhill lights
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Cigarete ![]() Jesam jedno 2-3 puta kad sam bio pijan... bilo mi tak svejedno al inače ne.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Cigarete evo baš sam u busu čula jednu ženu sva se trese od muke jer nije zapalila i viče na mobitelu:"ja sam ti bez cigare kao kurva bez kurca" pa takve zivce ne bih nikome preporučila.....znači ne pušite !!!!! ![]()
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete cure PUŠITE mi ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete pušim cigarete od drugog srednje, krenula sam sa bijelim walterom, pa prešla na bijeli marlboro, ali kako radim u kafiću uvijek zapalim i ostavim cigaretu pa ona izgori ili netko žica od mene pošto ne držimo cigarete trošila sam ogromne pare na to, pa sam se vratila prvoj ljubavi - bijelom walteru. inače kad sam kod kuće kutija mi može izdržati dva-tri dana |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Koje cigarete pušite? | Johnie-Bravo | Zdravlje i Ljepota | 51 | 12-03-08 20:08 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

...a pošto sad skupljam kutije od cigara pušim šta god kupim samo da što više skupim