| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Cigarete u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kleva =))) eto,savrseno...jel moze dostava? nenenene neizvlacim se ja,ja samo kazem... to je samo nadovezivanje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Cigarete Citat:
ma nema beda ja ti to sredim ti se otrujes i riknes i svi sretni i zadovoljni (bar ja )oooooooooooo itekako imas ![]()
__________________ | |
| | |
| | #106 (permalink) | |
cisto sumnjam da bi pjeske isao..al ak ti je bas tolko stalo da me cigarete ubiju,eto...oblaci se i kreni! ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | |
| | |
| | #107 (permalink) | |
) trenutno mi je do tog najvise i stalo al sad se bar necu izgubit ![]()
__________________ | |
| | |
| | #108 (permalink) | |
do tog ti je najvise stalo? ak ti tak kazes...
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | |
| | |
| | #110 (permalink) | |
ak je ovaj drugi dio tocan,tesko da nije zadnji... nikad neznam oces me u vlastitoj kuci docekat s nekim nozem ili ili necim trecim...nebi bas riskirala... al kontam da je tema osla u sasvim drugom smjeru... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Koje cigarete pušite? | Johnie-Bravo | Zdravlje i Ljepota | 59 | 06-09-08 16:06 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:46.