| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Cigarete u Društvo forumu; ne podnosim cigarete ni dim, mašem stalno rukom kad netko kraj mene puši ne volim da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete Pa zar nije ovakva tema bila već? Nema veze... Daklem, bio sam pušač.. crveni Marlboro dok nisam otkrio Lucky Strike (cigareta američkih radnika ).. trošio sam do kutije dnevno..Sada sam nepušač evo već osam mjeseci... i još mi je zajebano, pogotovo kad se ide vanka pa se u kafiću pijucka sa ekipom, a svi oko tebe drže cigarete u ruci.. JOOOOOOJ ŠTA JE TO ZAJEBANO!! Ali eto - držim sem držim... ali ne znam dokad ću
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete Citat:
![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Cigarete Citat:
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Cigarete Filter 160 meko pakovanje. I nemam nikakvu namjeru prestat pušit cigarete ![]() Citat:
![]()
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Koje cigarete pušite? | Johnie-Bravo | Zdravlje i Ljepota | 59 | 06-09-08 16:06 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:45.

ne volim da mi kosa smrdi od dima

).. trošio sam do kutije dnevno..

pametni znaju