Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Cigarete u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dizz Ovu nedelju za 3 dana okrećem se sportu Kojem, možda šahu? :čekić...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-08-06, 00:04   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 30-12-05
Poruka: 513
Robert se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Robert
Re: Cigarete

Citat:
Pravi autor: dizz
Ovu nedelju za 3 dana

okrećem se sportu
Kojem, možda šahu? :čekić
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-08-06, 00:09   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 35
dizz se izdvaja iz mase

Nekom manje zahtjevnom :čekić
dizz je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-08-06, 00:44   #23 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,772
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: dizz
Nekom manje zahtjevnom :čekić
pljuvanje u dalj

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-08-06, 02:47   #24 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,129
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Nikad zapalia cigaretu, ovim putem se zahvaljujem svojoj majci, koja pusi otkad god ja znam za sebe, znam da nje nije bilo da bi vjerojatno i ja konzumira duhan.
Odgovori sa citatom
Star 03-08-06, 08:09   #25 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,251
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Pušio sam od 8 razreda osnovne škole i prestao prije dvije godine nakon više od 10 godina pušenja i od tad nikad više nisam zapalio.

Počeo sam sa onim koje su onda bile najjeftinije ( Lord, 160 i sl. ) i onda prešao na bijeli ronhill al to skoro svi puše pa sam više podijelio nego sam popušio .
Onda sam odustao od ronhilla i počeo s plavim walterom i od tad me više nitko nije žicao, svima je to bilo prejako i nije im pasalo pa sam konačno mogao popušit svoje cigarete sam a ne sve razdjelit okolo

Sad kad ne pušim puno mi je ljepše
Prije kad bi išao van obavezno bi uz ogromne količine alkohola popušio najmanje jednu kutiju kroz večer i drugi dan bi bio u totalnoj komi, odvratan okus u ustima, grlo natečeno, glava rastura više nego samo od alkohola, užas
Sad nemam takvih problema, ako se nalokam glava boli drugi dan al ni približno kao prije uz cigarete, prsti ne smrde, roba ne smrdi tak, grlo nije natečeno.

Za prestat pušit je najbitnija volja, nikakvi tečajevi, flasteri ili kaj ti ja znam nekaj drugo, samo čvrsta volja.

Ja kad sam prestajao pušit donio sam odluku da ću prestat i nosao sam sa sobom stalno punu kutiju da se testiram al nisam niti jednu zapalio. Bilo je kriznih trenutaka, pogotovo kad si vani u društvu kad se pije i gdje većina puši, izvadio bi cigaretu, malo je pregledao al bi se sjetio svoje odluke i vratio bi je nazad.

I na kraju sam uspio!
Sad rijetko pomislim na cigarete, tek kad malo više popijem al se i onda uspijem suzdržat i ne zapalim.

Svima bi preporučio da se ostave cigareta jer je puno bolje bez njih, i tebi samom i onima oko tebe.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-08-06, 15:30   #26 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,494
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Servant
Nikad zapalia cigaretu, ovim putem se zahvaljujem svojoj majci, koja pusi otkad god ja znam za sebe, znam da nje nije bilo da bi vjerojatno i ja konzumira duhan.

potpuno ista situacija i kod mene
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-08-06, 00:30   #27 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

moja mama isto puši od kad znam za sebe, a ja sam do drugog srednje bila pravi davež i cijelo vrijeme tulila joj kako je to loše i svaki pokušaj društva da me nagovori da zapalim sustavno odbijala sve do jednog jutra kad sam pronašla mamine cigarete na stolu i zapalila. čak sam skrivala od društva da pušim kako ne bi pomislili da sam pala pod njihov utjecaj. smiješno
Odgovori sa citatom
Star 04-08-06, 21:19   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 65
flare se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku flare

Pušila 2 godine i to, kutiju dnevno,skoro...sad sam s okanila, al volim zapalit katkad...nažalost u zadnje vrijeme sve češće...
flare je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-08-06, 21:28   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 230
keky_98 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku keky_98

ja kupujem samson i sam rolam cigare....popusim oko 20 cigara na dan, a tjedno potrosim oko 20-30 kn na duvan....isplativo, nema sta....
keky_98 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-06, 13:23   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,318
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Ukratko Drina Lights. A pusim od prvog srednje!!!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cigarete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Koje cigarete pušite? Johnie-Bravo Zdravlje i Ljepota 59 Jučer 16:06

Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113