| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Cigarete u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dizz Ovu nedelju za 3 dana okrećem se sportu Kojem, možda šahu? :čekić... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #25 (permalink) |
| Veteran | Re: Cigarete Pušio sam od 8 razreda osnovne škole i prestao prije dvije godine nakon više od 10 godina pušenja i od tad nikad više nisam zapalio. Počeo sam sa onim koje su onda bile najjeftinije ( Lord, 160 i sl. ) i onda prešao na bijeli ronhill al to skoro svi puše pa sam više podijelio nego sam popušio . Onda sam odustao od ronhilla i počeo s plavim walterom i od tad me više nitko nije žicao, svima je to bilo prejako i nije im pasalo pa sam konačno mogao popušit svoje cigarete sam a ne sve razdjelit okolo ![]() Sad kad ne pušim puno mi je ljepše Prije kad bi išao van obavezno bi uz ogromne količine alkohola popušio najmanje jednu kutiju kroz večer i drugi dan bi bio u totalnoj komi, odvratan okus u ustima, grlo natečeno, glava rastura više nego samo od alkohola, užas Sad nemam takvih problema, ako se nalokam glava boli drugi dan al ni približno kao prije uz cigarete, prsti ne smrde, roba ne smrdi tak, grlo nije natečeno. Za prestat pušit je najbitnija volja, nikakvi tečajevi, flasteri ili kaj ti ja znam nekaj drugo, samo čvrsta volja. Ja kad sam prestajao pušit donio sam odluku da ću prestat i nosao sam sa sobom stalno punu kutiju da se testiram al nisam niti jednu zapalio. Bilo je kriznih trenutaka, pogotovo kad si vani u društvu kad se pije i gdje većina puši, izvadio bi cigaretu, malo je pregledao al bi se sjetio svoje odluke i vratio bi je nazad. I na kraju sam uspio! Sad rijetko pomislim na cigarete, tek kad malo više popijem al se i onda uspijem suzdržat i ne zapalim. Svima bi preporučio da se ostave cigareta jer je puno bolje bez njih, i tebi samom i onima oko tebe. ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete Citat:
potpuno ista situacija i kod mene | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete moja mama isto puši od kad znam za sebe, a ja sam do drugog srednje bila pravi davež i cijelo vrijeme tulila joj kako je to loše i svaki pokušaj društva da me nagovori da zapalim sustavno odbijala sve do jednog jutra kad sam pronašla mamine cigarete na stolu i zapalila. čak sam skrivala od društva da pušim kako ne bi pomislili da sam pala pod njihov utjecaj. smiješno
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Koje cigarete pušite? | Johnie-Bravo | Zdravlje i Ljepota | 59 | Jučer 16:06 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.

dana 

.