| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Cigarete u Društvo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-08-06 Godina: 27
Poruka: 31
![]() | Re: Cigarete Benston. Hebes ga, pusio sam plavi Walter i na kraju sam toliko kasljao da nisam mogao zivjeti. Probao nakon toga sve plavo, bijelo i crveno i nista mi nije pasalo kao obican, jadni, mali Benston. Jedino mi je bad sto me ljudi malo cudno gledaju dok to pusim jerbo govore mi da to puse njihovi starci ili djedovi, ali pusenje je i tako samo po sebi ruzna navika tako da me ovo bas i ne dira... |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| next best thing | Re: Cigarete Citat:
prešla na ekološke ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Cigarete ...od prvog srednje pušim bijeli marlboro...kad je rovinj izgubio licencu prešel sam na kent (blue), dobra cigareta al puna kemije i nema taj okus ko marlboro! nakon godinu dana opet sam se vratil "bijelom", kutiju i pol na dan...nije mi nimalo drago zbog toga...zdravlje se mijenja a i stanje u novčaniku bilo bi bolje uz 40 kn dnevno više... prokleto bilo
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Koje cigarete pušite? | Johnie-Bravo | Zdravlje i Ljepota | 59 | Danas 16:06 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.