| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Cigarete u Društvo forumu; nije mi jasno zasto bi itko ko uziva u cigaretama uopce prestajao pusiti....ja dobro znam da necu prestati dok ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Cigarete nije mi jasno zasto bi itko ko uziva u cigaretama uopce prestajao pusiti....ja dobro znam da necu prestati dok god mi je gust pusiti ili dok ne dobijem neke kronicne zdravstvene probleme a s obzirom da sam fizicki porilicno aktivan, zdravstvene probleme ne ocekujem tako skoro....zato, nema prestajanja...ali prestao sam rolati, sad samo bili marlboro.... |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
pa kad dobiješ kronične probleme onda obično bude kasno, u tome je i bit preventive.....prestati na vrijeme i što prije
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Cigarete Citat:
nakon 10 godina pušenja ljudskom organizmu je potrebno do 20 godina oporavka! (možda nešto manje) ali kronični problemi su "neizbrisivi"
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Purger | Re: Cigarete Život je bolest koja se prenosi spolnim putem...a svi znate da je ta bolest smrtonosna... Prema tome svaka daljnja rasprava je besmislena...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #46 (permalink) |
| charolastra | Re: Cigarete Pušio od 1. srednje do prije negdje 2 godine. Uglavnom sam pušio plavi Walter i to do kutije dnevno. Prestao sam jer su nešto mijenjali u proizvodnji i više mi nije pasao okus. Drago mi je zbog toga jer se puno bolje osjećam otkad ne pušim. A da je užasno teško prestati to svakako.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: Cigarete Meni su cigarete baš gušt, inemam namjeru skoro prestat pušim od prvog sredjnje. Norma mi je kutija na dan ali sam u zadnje vrijeme počeo kupovat duhan i motam tako da je to nešto manje... Inače pušim bijeli walter
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Koje cigarete pušite? | Johnie-Bravo | Zdravlje i Ljepota | 59 | 06-09-08 16:06 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.