Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Cigarete u Društvo forumu; aktivni pusac (kutija dnevno) sam vec kojih 5-6 godina, poceo sa ronhillom light i jos sam uvijek na njemu, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-01-07, 14:53   #51 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-12-06
Poruka: 2
sinister se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku sinister
Re: Cigarete

aktivni pusac (kutija dnevno) sam vec kojih 5-6 godina, poceo sa ronhillom light i jos sam uvijek na njemu, iako zadnjih par tjedana pusim Phillip Moris bijeli i poprilicno mi je dobra cigareta...smoke of choice: Marllboro bijeli/Davidoff crni
sinister je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-01-07, 15:51   #52 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Pušaći su polutipovi. Najčešće počnu u prvom srednje, ono nema se s čim dokazat, pa se ide s duvanom dokazivat, na kraju shvati da je tupina. Cigarete su najveći otrov koji postoji.

Ako već pušiš, najzdravije je pušit crveni marlboro. Kada pušiš ronhill light, tomožeš popušit 1, 2, 3, 4.... kutija, neće bit ništa, nije puklo još uvijek hoćeš pušit. Kada popušiš kutiju crvenog, to je gotovo, pukne te, ne puši se više.

Evo stari mi puši 30 punih godina sa nekim pauzama od 1 do 2 godine između.
Nepuši već osam mjeseci, nije više ovisan, ali se zato navuka na nikorete.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 06:26   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-06
Poruka: 267
bobby_1 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bobby_1

prestao sam prije 10-tak godina....winston, neko vrijeme i onaj H & B, crveni marlboro...koma sve skupa...
bobby_1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 09:08   #54 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Pušaći su polutipovi. Najčešće počnu u prvom srednje, ono nema se s čim dokazat, pa se ide s duvanom dokazivat, na kraju shvati da je tupina. Cigarete su najveći otrov koji postoji.

Ako već pušiš, najzdravije je pušit crveni marlboro. Kada pušiš ronhill light, tomožeš popušit 1, 2, 3, 4.... kutija, neće bit ništa, nije puklo još uvijek hoćeš pušit. Kada popušiš kutiju crvenog, to je gotovo, pukne te, ne puši se više.

Evo stari mi puši 30 punih godina sa nekim pauzama od 1 do 2 godine između.
Nepuši već osam mjeseci, nije više ovisan, ali se zato navuka na nikorete.
Iskreno se nadam da si se loše osjećao u trenutku kad si ovo pisao jer ako nisi onda si ovim postom dokazao da ako je netko tupina onda si to TI !!!

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 10:54   #55 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,022
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ne pušim jer starci puše, pa mi se od malena zgadilo..
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 14:55   #56 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Nisam htio uvrijediti ikoga, pogotovo tebe, sahasa.

Stvar je u tome što se u prvom srednje idu fulirat duvanom jer se nemaju čime drugim pravit face, shvaćaš. <- To je jedini razlog zašto si se navuka na duvan valjda.
Možda te društvo nagovaralo.

Gledaj, šta će ti pušenje koji k*?

1. Ide zdravlje, psiha, izgled i 40te godine u kurac.
2. Plaćaš masivnu lovu da bi se otrovao.

Nema smisla. Ja još neshvaćam koji je kurac ljudima da puše?? Jednostavno neide mi u glavu. Ti si još mlad, pun zdravlja, lako ti se ostavit bez ikakvih problema.. Ima još vremena... Vidjet ćeš kad te prođe mladost... Meni se stari budio u 3, 4 sata ujturo kašljao kao da umire, usta osušena, trebao je držat bocu vode do sebe svaki dan, nije mogao spavat na leđima jer je dobio Destructive sleep apnea. Ostavio se, diše normalno...

Trebao bi otići tamo u bolnici vidjet ove sa rakom pluća kako umiru kašljajući... Možda se onda ostaviš..

Zadnji Uredio ice : 06-01-07 u 14:59.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 14:56   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-12-06
Poruka: 8
stipa se izdvaja iz mase

CAMEL nema boljih cigara od njih ali i plavom walteru dusu poklanjam..
stipa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 15:07   #58 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,492
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
ovaj dio kad počnu je istina, bar je tako vrijedilo za mene i većinu poznanika. Počelo negdje 8. osnovne - 1. srednje uglavnom zato jer su svi pušili, pa kud svi tud i mali ja. S druge strane tako o dokazivanju možeš gledat i na alkohol i na lake droge i isto možeš zaključit da su ljudi koji pretjeruju s alkoholom (a hvala Bogu ima ih ) također polutipovi...btw, ja opet prestao
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 15:25   #59 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Nisam htio uvrijediti ikoga, pogotovo tebe, sahasa.

Stvar je u tome što se u prvom srednje idu fulirat duvanom jer se nemaju čime drugim pravit face, shvaćaš. <- To je jedini razlog zašto si se navuka na duvan valjda.
Možda te društvo nagovaralo.

Gledaj, šta će ti pušenje koji k*?

1. Ide zdravlje, psiha, izgled i 40te godine u kurac.
2. Plaćaš masivnu lovu da bi se otrovao.

Nema smisla. Ja još neshvaćam koji je kurac ljudima da puše?? Jednostavno neide mi u glavu. Ti si još mlad, pun zdravlja, lako ti se ostavit bez ikakvih problema.. Ima još vremena... Vidjet ćeš kad te prođe mladost... Meni se stari budio u 3, 4 sata ujturo kašljao kao da umire, usta osušena, trebao je držat bocu vode do sebe svaki dan, nije mogao spavat na leđima jer je dobio Destructive sleep apnea. Ostavio se, diše normalno...

Trebao bi otići tamo u bolnici vidjet ove sa rakom pluća kako umiru kašljajući... Možda se onda ostaviš..
Ma nisam se ja uvrijedio ali nisam očekivao takav netolerantan pristup od tebe...ti ne shvaćaš zato jer si nepušač i to je ok ali nije ok da osuđuješ nekoga na osnovu toga što je pušač !
Meni nije trebala cigareta za foliranje jer ima boljih načina od cigarete,zar ne... ?

Pitaš što će mi pušenje...e pa ovako...
Što će ljudima brzi auti i motori !? Znamo da se gine...
Što će ljudima oružje !?
Što će ljudima čvarci,odojci... nezdrava hrana...dovivaju se srčani i moždani udari,začepljenje krvnih žila...itd.

Što je danas zdravo !?

U bolnicu ne moram ići jer u obitelji imam oboljelih od raka i znam šta to znači !
Život je jedan i treba ga iskoristit...volim cigaretu i uopće me ne interesira jel zdravo ili nije !!!

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 15:27   #60 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja u neku ruku razumijem pušače jer sam ovisna o kavi i previše kave pijem, i ne mislim prestat jer uživam u njoj, i ne pušim ne zato jer to nije zdravo nego jednostavno mi to smrdi...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cigarete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Koje cigarete pušite? Johnie-Bravo Zdravlje i Ljepota 59 06-09-08 16:06

Trenutno vrijeme na forumu: 17:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114