| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Cigarete u Društvo forumu; aktivni pusac (kutija dnevno) sam vec kojih 5-6 godina, poceo sa ronhillom light i jos sam uvijek na njemu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete Pušaći su polutipovi. Najčešće počnu u prvom srednje, ono nema se s čim dokazat, pa se ide s duvanom dokazivat, na kraju shvati da je tupina. Cigarete su najveći otrov koji postoji. Ako već pušiš, najzdravije je pušit crveni marlboro. Kada pušiš ronhill light, tomožeš popušit 1, 2, 3, 4.... kutija, neće bit ništa, nije puklo još uvijek hoćeš pušit. Kada popušiš kutiju crvenog, to je gotovo, pukne te, ne puši se više. Evo stari mi puši 30 punih godina sa nekim pauzama od 1 do 2 godine između. Nepuši već osam mjeseci, nije više ovisan, ali se zato navuka na nikorete. |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Purger | Re: Cigarete Citat:
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete ne pušim jer starci puše, pa mi se od malena zgadilo..
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete Nisam htio uvrijediti ikoga, pogotovo tebe, sahasa. Stvar je u tome što se u prvom srednje idu fulirat duvanom jer se nemaju čime drugim pravit face, shvaćaš. <- To je jedini razlog zašto si se navuka na duvan valjda. Možda te društvo nagovaralo. Gledaj, šta će ti pušenje koji k*? 1. Ide zdravlje, psiha, izgled i 40te godine u kurac. 2. Plaćaš masivnu lovu da bi se otrovao. Nema smisla. Ja još neshvaćam koji je kurac ljudima da puše?? Jednostavno neide mi u glavu. Ti si još mlad, pun zdravlja, lako ti se ostavit bez ikakvih problema.. Ima još vremena... Vidjet ćeš kad te prođe mladost... Meni se stari budio u 3, 4 sata ujturo kašljao kao da umire, usta osušena, trebao je držat bocu vode do sebe svaki dan, nije mogao spavat na leđima jer je dobio Destructive sleep apnea. Ostavio se, diše normalno... Trebao bi otići tamo u bolnici vidjet ove sa rakom pluća kako umiru kašljajući... Možda se onda ostaviš.. Zadnji Uredio ice : 06-01-07 u 14:59. |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete Citat:
![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Purger | Re: Cigarete Citat:
Meni nije trebala cigareta za foliranje jer ima boljih načina od cigarete,zar ne... ? Pitaš što će mi pušenje...e pa ovako... Što će ljudima brzi auti i motori !? Znamo da se gine... Što će ljudima oružje !? Što će ljudima čvarci,odojci... nezdrava hrana...dovivaju se srčani i moždani udari,začepljenje krvnih žila...itd. Što je danas zdravo !? U bolnicu ne moram ići jer u obitelji imam oboljelih od raka i znam šta to znači ! Život je jedan i treba ga iskoristit...volim cigaretu i uopće me ne interesira jel zdravo ili nije !!!
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete Ja u neku ruku razumijem pušače jer sam ovisna o kavi i previše kave pijem, i ne mislim prestat jer uživam u njoj, i ne pušim ne zato jer to nije zdravo nego jednostavno mi to smrdi...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Koje cigarete pušite? | Johnie-Bravo | Zdravlje i Ljepota | 59 | 06-09-08 16:06 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:51.