| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Cijena apstinencije?? u Društvo forumu; Da si rekao godinu dana...možda(otišao bi negdje u pustinju) a deset godina, od 20 do 30!!?? -... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li pristali? | |||
| da | | 8 | 28.57% |
| ne | | 20 | 71.43% |
| Glasači: 28. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijena apstinencije?? Citat:
ja sam žensko...... ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijena apstinencije?? Ja bi pristala iste sekunde. Još bi pitala može li se to vrijeme produžiti, a da dobijem više love. ![]() Samo kaj mi je vlak već prošao, imam skoro 24. I zadnje 4 godine nisam apstinirala.
__________________ 0-2 |
| | |
| | #25 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijena apstinencije?? E onda me ne znaš. ![]() Bez problema. To bi mi baš bilo super. Cijeli dan bi išla u shopping, kupovala sve i svašta. Stalno, stalno... a još uvijek bi imala novaca ![]() A i apstinencija, celibat mi nisu neki strani pojmovi. Znam brdo svećenika za koje sam 100 % sigurna da žive u potpunom celibatu, samo bi ih pitala za neke trikove i eto. Not a big deal.
__________________ 0-2 |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijena apstinencije?? Citat:
Uostalom, to sad kažeš, a zamisli da se sada sjednemo u vremeplov i vratimo malo u prošlost. Recimo, točno na tvoj dvadeseti rođendan. (Prije neki dan si bacila oko na jednog dečka) Ti puhneš u 20 svjećica i pojavi se dobri duh koji ti obeća 1 000 000 EURA koje ćeš dobiti na svoj trideseti rođendan. Znači, ne sad, nego za deset godina, ako ne bude ni "F" od sexa. Mislim da sad, 4 godine kasnije nebi tvrdila ovo boldano, a ove crvene riječi bi napisala puno puta u temi "ne podnosim". Hoćeš da se provozamo jedan krug u mom vremeplovu? ![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijena apstinencije?? Prije 4 godine sam se sexala sa istim frajerom ko i dan danas. Tako da mi se u sexualnom smislu nije ništa promjenilo, osim iskustva. ![]()
__________________ 0-2 |
| | |
![]() |
| Tagovi: apstiniranje, cijena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:24.