| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Cijena apstinencije?? u Društvo forumu; Pitanje se odnosilo na razdoblje između dvadesete i tridesete godine. Vratite se u svoju dvadesetu pa onda iskreno odgovorite.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li pristali? | |||
| da | | 8 | 28.57% |
| ne | | 20 | 71.43% |
| Glasači: 28. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijena apstinencije?? Citat:
) u svoju 20 godinu, na 20 rođendan i točno vidim sve ljude tamo, gdje smo bili, šta sam mislila. I bila sam puno ozbiljnija nego danas. Tako da bi tada lakše pristala.
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijena apstinencije?? E kaj može da proživimo tih 10god u stilu Robina Hooda (dajući i primajući) i onda odlučimo da li da se odvezemo natrag u apstinenciju (Dar se nudi? Mislim odvest...) ili i dalje ostajemo sretni, veseli, prpošni i bez novaca?
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijena apstinencije?? Citat:
Ali dobro, malo smo se provozali u mom vremeplovu ako ništa drugo ![]() ...i lijepo je znat da je još neko osim mene s vremenom neozbiljniji ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 11-10-07 u 15:09. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijena apstinencije?? Hvala na pomoći. Idem odmah si kupit vunu u svim bojama. Neznam koliko budem još štrikala. ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 510
![]() ![]() ![]() | Re: Cijena apstinencije?? hhahahha...ja bi mogla pretpostavljan...al isto tako ako bi mi bilo napeto u nekom trenutku,otkazala bih ugovor i ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
![]() |
| Tagovi: apstiniranje, cijena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:03.

) u svoju 20 godinu, na 20 rođendan i točno vidim sve ljude tamo, gdje smo bili, šta sam mislila. I bila sam puno ozbiljnija nego danas.