| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Cijena apstinencije?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Pretpostavljaš, otkazivanje ugovora...Neuvjerljivo a jbga sta ti znas kad ce zasvrbit....i oce li mah,... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li pristali? | |||
| da | | 8 | 28.57% |
| ne | | 20 | 71.43% |
| Glasači: 28. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 510
![]() ![]() ![]() | Re: Cijena apstinencije?? a jbga sta ti znas kad ce zasvrbit....i oce li mah,salu na stranu,mogla bi ja to,ako se pod sex podrazumijeva sam koitus stocereci peting je sasma legalan ( ) ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijena apstinencije?? ja nikada ne bih......ne želim se zbog novaca odricati gušteva....kakav mi je to onda život....uostalom želim imati djecu prije 30-e......a ako to želim moram se sexati ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cijena apstinencije?? Citat:
što se tiče svećenika, njih većina pije tablete ''kontrapodizače'' ja ih zovem, ali ih to sjebaje, pa ih jako puno upražnjava sex, ali ih nimalo ne osuđujem, zamisli uhhh... a tek šta im priređuju čedne dame kad ih uhvate na samo (znam za neke situacije) a mogu li se novci retroaktivno dobiti ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: apstiniranje, cijena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:03.

) 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.