Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ciljevi??? u Društvo forumu; Zanima me dali imate ciljeve u životu za budučnost? Koji su ih ostvarili svaka čast. A oni koju su na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-03-07, 20:59   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,539
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony
Ciljevi???

Zanima me dali imate ciljeve u životu za budučnost?

Koji su ih ostvarili svaka čast.
A oni koju su na dobrom putu ili tek počinju kao ja (otvarm restoran) želim puno sreče
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 21:12   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Ciljevi???

ostvarit sve ciljeve bi bilo malo too much .. ali sam na pravom putu za dobar dio
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 21:40   #3 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

ja sam svoj petoljetni plan ostvarila...
i odmah radim novi za sljedećih 5 godina...
moram... to me tjera naprijed, ai čini sretnom...
ne mogu bez ciljeva.. bez nečeg prema čemu trčim...
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 21:42   #4 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,758
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

završiti faks, imati svoju firmu, biti svoj čovjek, kupit si stan, auto...i malo putovati
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 21:53   #5 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 440
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

upisat srednju (koju ja želim), otić u inozemstvo, biti sretna
Ronaldinho_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 21:59   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
(otvarm restoran)
sretno!
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 22:52   #7 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
Zanima me dali imate ciljeve u životu za budučnost?

Koji su ih ostvarili svaka čast.
A oni koju su na dobrom putu ili tek počinju kao ja (otvarm restoran) želim puno sreče
Svaka čast!

Ali bi ti prvi cilj trebao biti "učenje č i ć"- oprosti, ali me to bode u oči.

Moj cilj je diplomirati (nadam se za godinu- maksimalno dvije), malo proputovati...
Ja mislim samo o skoroj budućnosti, ništa na duge staze.
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 11:18   #8 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

završiti fax i ostati zdrav, pa ćemo onda vidit

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 11:44   #9 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Nemam konkretnih ciljeva. Kako naš legendarni forumš kaže: "Budućnost dolazi nenajavljeno".
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 12:46   #10 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

diplomirati u prvoj polovici 2008., zaposliti se i odseliti od staraca također u 2008.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ciljevi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113