| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ciljevi??? u Društvo forumu; Zanima me dali imate ciljeve u životu za budučnost? Koji su ih ostvarili svaka čast. A oni koju su na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ciljevi??? ja sam svoj petoljetni plan ostvarila... i odmah radim novi za sljedećih 5 godina... ![]() moram... to me tjera naprijed, ai čini sretnom... ne mogu bez ciljeva.. bez nečeg prema čemu trčim...
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ciljevi??? Citat:
Ali bi ti prvi cilj trebao biti "učenje č i ć"- oprosti, ali me to bode u oči. Moj cilj je diplomirati (nadam se za godinu- maksimalno dvije), malo proputovati... Ja mislim samo o skoroj budućnosti, ništa na duge staze.
__________________ 0-2 | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ciljevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.