| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CP Spomenar... :) u Društvo forumu; 0. ...Nešto za početak............................... nešto, nemam ideje 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće)........... sladoled 2. Datum ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: zg
Poruka: 166
![]() ![]() | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak...............................nešto, nemam ideje 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće)...........sladoled 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu?............djevica 3. Omiljena muzička grupa?..................klape 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu?...............s mojim 'prijateljem' 5. Omiljeno alkoholno piće?.....................vino crno 6. Omiljeno jelo?...........sve što se jede 7. Imate li simpatiju?.............da 8. Kako se zove?.............'prijatelj' 9. Omiljena forumašica?.......stavila sam ih na listu 10. Omiljeni forumaš?........i njih sam stavila 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti?......ne znam još. i njega ću staviti na listu. onu drugu 12. Koga znate privatno od forumaša?.............ne znam 13. Koliko ste sati dnevno na CP?... za sad kratko 14. Boja kose/ boja očiju?..........crna, crna 15. Koliko palačinki možete pojesti?......7-10 16. Koji je vaš broj obuće?..........36 17. Nešto za kraj.............baj
__________________ tralalalala Zadnji Uredio sladoled : 06-03-08 u 19:37. |
| | |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 0. ...Nešto za početak HI 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće), Iky 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? 11.11.1982.-škorpion 3. Omiljena muzička grupa? Flamingosi, zadnjih dana... 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? s nekim tko ima pajser 5. Omiljeno alkoholno piće? vodka- fantalimun 6. Omiljeno jelo? paste, sve 7. Imate li simpatiju? da 8. Kako se zove? Krešo 9. Omiljena forumašica? nisam ih jos upoznala 10. Omiljeni forumaš? hehe... 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? nemam takve na spisku 12. Koga znate privatno od forumaša? Kresolu 13. Koliko ste sati dnevno na CP? čitav radni dan 14. Boja kose/ boja očiju? crno-crna 15. Koliko palačinki možete pojesti? 3-plafon 16. Koji je vaš broj obuće? 39 17. Nešto za kraj...[/quote] baj baj Zadnji Uredio Agness : 21-03-08 u 13:59. |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 226
![]() | Re: CP Spomenar... :) 0. Nešto za početak Ej!! 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) Bloody ![]() 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu 1991/rak 3. Omiljena muzička grupa? Ima ih više,npr.:Marduk,Dimmu Borgir,Behemoth,Venom,Immortal,Emperor,Darkthrone,... 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? Šutim. 5. Omiljeno alkoholono piće? Redbull-votka,Pelin,.. 6. Omiljeno jelo? Čušpajz. 7. Imate li simpatiju? Ne. 8. Kako se zove? / 9. Omiljena forumašica? Nisam ovdje tako dugo da mogu grupirati. 10.Omiljeni forumaš? Kao pod 9. 11. Kojeg forumaša ne možete organski podnjeti? Preseratore,dvolične ljude(nema grupiranja,again ). 12. Koga znate privatno od forumaša? Niti jednog. 13. Koliko ste sati dnevno na CP? Pet,šest sati i više. 14. Boja kose/ boja očiju? Smeđa/smeđe. 15. Koliko palačinki možete pojesti? Ne volim ih. 16. Koji je vaš broj obuće? 40 17. Nešto za kraj: ![]()
__________________ "Budite onakvi kakvi želite izgledati." (Sokrat) Zadnji Uredio bloody_filthy : 26-03-08 u 13:53. |
| | |
| | #104 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak- ![]() 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće)-Karlo 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu?-4.11 Škorpion 3. Omiljena muzička grupa?-sve mi to ovisi o raspoloženju 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu?-sa osobom koja ima laptop da ga mogu ukrasti toj osobi i da budem na forumu ![]() 5. Omiljeno alkoholno piće?-pivo 6. Omiljeno jelo?-sve volim jest 7. Imate li simpatiju?-Ne 8. Kako se zove?-Ne 9. Omiljena forumašica?-Sve koje imam na listi prijatelja 10. Omiljeni forumaš?-svi koji su mi na listi prijatelja 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti?-ne želim to reći ![]() 12. Koga znate privatno od forumaša?-nikoga 13. Koliko ste sati dnevno na CP?-oko 5 sati, ali u zadnje vrijeme manje 14. Boja kose/ boja očiju?-kosa crna, oči zeleno smeđe 15. Koliko palačinki možete pojesti?-puno 16. Koji je vaš broj obuće? 44-45 17. Nešto za kraj...-ja sam spamer ![]() |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: CP Spammenar... :) 0. ...Nešto za početak Ej 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) Antonio 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? 11.5/ bik 3. Omiljena muzička grupa? Simple Plan 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? S curom ![]() 5. Omiljeno alkoholno piće? Venus 6. Omiljeno jelo? Šnicli ![]() 7. Imate li simpatiju? Da 8. Kako se zove? Danijela 9. Omiljena forumašica? Agness mi se nekak svida ![]() 10. Omiljeni forumaš? Locrian 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? Svi su mi ok 12. Koga znate privatno od forumaša? Nikog 13. Koliko ste sati dnevno na CP? Kako kad nekad 15 min nekad 2h... 14. Boja kose/ boja očiju? Smeda kosa i valjda zelene oci 15. Koliko palačinki možete pojesti? 7 16. Koji je vaš broj obuće? 42 17. Nešto za kraj... Živjeli svi forumaši!!!
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 881
![]() | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak evo i mene 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) ris 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? 03.01.jarac 3. Omiljena muzička grupa? ima ih više al red hot chili pepperse bi izdvojio 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? sa jednom forumašicom 5. Omiljeno alkoholno piće? jeger,gin 6. Omiljeno jelo? bilo što morsko 7. Imate li simpatiju? da 8. Kako se zove? ![]() 9. Omiljena forumašica? ima ih par 10. Omiljeni forumaš? neznam 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? ima 2-3 12. Koga znate privatno od forumaša? znam neke iz viđenja 13. Koliko ste sati dnevno na CP? dosta 14. Boja kose/ boja očiju? crna,smeđe 15. Koliko palačinki možete pojesti? uf dosta ako su normalne veličine više od 10 16. Koji je vaš broj obuće? 45-46 17. Nešto za kraj javi se ... |
| | |
| | #109 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: CP Spomenar... :) 0....nešto za početak-Ole!! 1.Nadimak ili Ime i prezime-Pupsy,Ljubičica 2.Datum rođenja/Znak u horoskopu-02.08./Lav 3.Omiljena muzička grupa?-ne znam... 4.S kim bi voljeli zaglaviti u liftu?-s Jude Lawom... 5.Omiljeno alkoholno piće-ne pijem alkohol... 6.Omiljeno jelo?-riža 7.Imate li simpatiju?da 8.Kako se zove?...... 9.Omiljena forumašica?ne znam... 10.Omiljeni forumaš?jedan (baš se pitam gdi je)... 11.Kojeg forumaša ne možete podnijeti? Dungu Burek-previše pametovanja za njegove godine... 12.Koga znate privatno od forumaša?nikog... 13.Koliko ste sati dnevno na CP-u?par sati... 14.Boja kose/očiju?plavo-smeđa,zelene... 15.Koliko palačinki možete pojesti? ne jedem ih... 16.Koji je vaš broj obuće?41 17.Nešto za kraj...Ciao...
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() Bleso,nikada se nismo sreli mi,kilometri su nas dijelili,al' smo uvijek isto mislili... ...baš zato ja volim te,e moj blesane... |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 485
![]() ![]() ![]() | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak....Naslov.... 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće)....Ire... 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu?18.10.1978 3. Omiljena muzička grupa?-h.pivo,rhcp, bešlić, sinan, šaban i to... 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu?...s liftomehaničarom... 5. Omiljeno alkoholno piće? crno vino, vodka 6. Omiljeno jelo?palačinke, poli, pašteta od tune argeta. 7. Imate li simpatiju?...uvijek. 8. Kako se zove?neznam, samo ga gledam. 9. Omiljena forumašica?...cin-cina. 10. Omiljeni forumaš?...ima ih, ima.... 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? ![]() 12. Koga znate privatno od forumaša?kontroluleta 13. Koliko ste sati dnevno na CP?...premalo. 14. Boja kose/ boja očiju? plavo-plavo (po potrebi) 15. Koliko palačinki možete pojesti? brat bratu-tri. 16. Koji je vaš broj obuće? 38 17. Nešto za kraj...[/quote]...imam nešto stare malo rabljene robe za prodat i onaj logitec set...po nabavnoj cijeni još malo pa nestalo...točka. |
| | |
![]() |
| Tagovi: spomenar |
« Što ako Vam kćer dovede doma momka...
|
da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili dijete »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:17.