| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CP Spomenar... :) u Društvo forumu; 0. ...Nešto za početak Bogec 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) Sandra/Sana 2. Datum rođenja / Znak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak Bogec 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) Sandra/Sana 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? 15.11.1982. Škorpion 3. Omiljena muzička grupa? Crvena jabuka 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? neću reć ![]() 5. Omiljeno alkoholno piće? Ne pijem alkohol 6. Omiljeno jelo? Ćelapi, mlinci.. 7. Imate li simpatiju? da 8. Kako se zove? Tošo 9. Omiljena forumašica? Eowyn 10. Omiljeni forumaš? Nije samo jedan, znaju oni koji su ![]() 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? Nije vrijedna spomena 12. Koga znate privatno od forumaša? Eowyn, i još njih par 13. Koliko ste sati dnevno na CP? ne znam 14. Boja kose/ boja očiju? Uf.. neka zlatno smeđa/smeđe 15. Koliko palačinki možete pojesti? Ne puno 16. Koji je vaš broj obuće? 38
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) sahasa 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? ožujak '77 3. Omiljena muzička grupa? Tupac Shakur 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? sa ženom 5. Omiljeno alkoholno piće? sangria 6. Omiljeno jelo? grah s repom,sarma... 7. Imate li simpatiju? ne... 8. Kako se zove? ..... 9. Omiljena forumašica? Eowyn 10. Omiljeni forumaš? ..... 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? ima ih,ima... 12. Koga znate privatno od forumaša? babalubu,Rupa... 13. Koliko ste sati dnevno na CP? ne mjerim ali dosta... 14. Boja kose/ boja očiju? ..... 15. Koliko palačinki možete pojesti? ak nisam dobre volje onda 11,ako jesam onda više... 16. Koji je vaš broj obuće? 42 17. Nešto za kraj... do tipkanja...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak Ciao 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) Dora De Asiss Moreira 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? 2.12.'92, strijelac 3. Omiljena muzička grupa? RHCP 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? s nekim slatkim crncičem 5. Omiljeno alkoholno piće? 6. Omiljeno jelo? čokolada 7. Imate li simpatiju? aha 8. Kako se zove? koga briga 9. Omiljena forumašica? ... 10. Omiljeni forumaš? ... 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? 12. Koga znate privatno od forumaša? defakto 13. Koliko ste sati dnevno na CP? kaj ja znam 14. Boja kose/ boja očiju? smeđa/smeđe 15. Koliko palačinki možete pojesti? previše 16. Koji je vaš broj obuće? 39-40 17. Nešto za kraj... ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak - Evala 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) - damfisk ili Damir i prezime (ja neću) 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? - 15.03. riba 3. Omiljena muzička grupa? The Clash, Ramones - ne mogu se odlučit 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? Monica Bellucci ili Monica Bellucci ili Monica Bellucci, ali najbolje sa sve tri 5. Omiljeno alkoholno piće? - čim je alkoholno, odmah je omiljeno - inače, whiskey Jamison 6. Omiljeno jelo? - sendvič od pršuta bez sira 7. Imate li simpatiju? - ne 8. Kako se zove? - ne zove se 9. Omiljena forumašica? teica 10. Omiljeni forumaš? kolega iz Rijeke "čudesni zid" 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? Alfa 12. Koga znate privatno od forumaša? nikoga 13. Koliko ste sati dnevno na CP? par sati... ne mjerim vrijeme 14. Boja kose/ boja očiju? crna, smeđe 15. Koliko palačinki možete pojesti? više od 3 manje od 33 16. Koji je vaš broj obuće? 43 17. Nešto za kraj... forza Hajduk Split
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| 4nick8or | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak-niš pametno od mene 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) - Faraon ,za prijatelje Vaše Veličanstvo 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? - 5348 b B.C. po staroegipatskom horoskopu, znak - silos žita u podznaku - datulja 3. Omiljena muzička grupa? - Pearl Jam, Cranberries, U2, Pink Floyd, STP, Soundgarden, Mudhoney 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? - sa serviserom liftova 5. Omiljeno alkoholno piće? - Bacardi Breezer 6. Omiljeno jelo? - sva koja sam pripremam 7. Imate li simpatiju? - samo ljubav 8. Kako se zove? - L..ij. 9. Omiljena forumašica? - Eowin, Wamp 10. Omiljeni forumaš? - Lovel, Wonderwall, Gazda, Gogy...sah,sly.... 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? - Roko 12. Koga znate privatno od forumaša? - Gazdu, Peugeot1 13. Koliko ste sati dnevno na CP? - a sat u razlomcima 14. Boja kose/ boja očiju? - svjetlo smeđa/a pretežno zelena, ima i smeđe i žute i plave piknje, jako šarene 15. Koliko palačinki možete pojesti? - ne puno ko prije, sada 6-7 16. Koji je vaš broj obuće? - 46 (znate kak kažu"kolika noga tolika..........cipela) 17. Nešto za kraj.... - the end ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー Zadnji Uredio pharaoh : 28-02-07 u 21:41. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak- booook! 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće)- / 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu?- 18.04. ovca 3. Omiljena muzička grupa?- nešto R&B 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu?- s carlom del ponte (imam par pitanja) 5. Omiljeno alkoholno piće?- viskikola 6. Omiljeno jelo?- ćevapi 7. Imate li simpatiju?- daaaa 8. Kako se zove?- ako nisam rekla svoje ime, ne smijem ni njegov 9. Omiljena forumašica?- nova sam, ne znam ih još 10. Omiljeni forumaš?- isti odgovor 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti?- one koji se znaju izražavati isključivo psovkama 12. Koga znate privatno od forumaša?- nikoga 13. Koliko ste sati dnevno na CP?- kako kad, ali uglavnom više nego što želim 14. Boja kose/ boja očiju?- smeđa, plava 15. Koliko palačinki možete pojesti?- puuuuuuno 16. Koji je vaš broj obuće?-37 17. Nešto za kraj...- isto kao i za početak ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Administrator | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak - ja sam admin foruma, bok svima ![]() 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) - Kristijan the Kiki 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? - 6.10.1986 - vaga 3. Omiljena muzička grupa? - hm...nemam blage, band ponoćni express koji svira u fontani ![]() 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? - sa svojom curom 5. Omiljeno alkoholno piće? - jeger - red bull 6. Omiljeno jelo? - pizza, ćevapi ![]() 7. Imate li simpatiju? - da moju curu koja je moja ljubav 8. Kako se zove? - kučkarka ![]() 9. Omiljena forumašica? - lucia, najbolja frendica 10. Omiljeni forumaš? - damfisk 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? - iskreno maslow 12. Koga znate privatno od forumaša? - lucia, bičarka, silence, sokre, mata, pharaoh, teica, mama, soul2soul, alfa, kos, freeway, zagi_5, iggyeslut, silver, semo, bambina_..... 13. Koliko ste sati dnevno na CP? - uf jako puno, po cijele dane 14. Boja kose/ boja očiju? - crno smeđa, smeđa 15. Koliko palačinki možete pojesti? - 12 16. Koji je vaš broj obuće? -44 17. Nešto za kraj... - liz liz |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Veteran | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak - ![]() 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) - Joks 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? - 23-12-77 / Jarac 3. Omiljena muzička grupa? - Parni Valjak, Psihomodopop, Hladno Pivo... 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? - Nebi volio zaglaviti u liftu 5. Omiljeno alkoholno piće? - Bijelo vino / gemišt / bevanda 6. Omiljeno jelo? - pečeno pureće/pileće bijelo meso i kuhano povrće 7. Imate li simpatiju? - imam curu 8. Kako se zove? - nije važno 9. Omiljena forumašica? - wamp 10. Omiljeni forumaš? - ima ih nekoliko 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? - za sad ih sve dobro podnosim 12. Koga znate privatno od forumaša? - nikog 13. Koliko ste sati dnevno na CP? - kako kad, u prosjeku oko 8 sati 14. Boja kose/ boja očiju? - smeđa, smeđa 15. Koliko palačinki možete pojesti? - 8 16. Koji je vaš broj obuće? - 43 17. Nešto za kraj... - idem spavat
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak - ![]() 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) - eowyn ![]() 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? - 07-01-84 / Jarac 3. Omiljena muzička grupa? - Crvena Jabuka, Indexi, Bijelo Dugme, Plavi Orkestar,..... 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? - Ne znate ga ![]() 5. Omiljeno alkoholno piće? - vodka juice 6. Omiljeno jelo? - pečene paprike punjene mesom 7. Imate li simpatiju? - u vezi sam 8. Kako se zove? - 9. Omiljena forumašica? - wamp 10. Omiljeni forumaš? - ja sam ovo već negdje pisala....ali hajde, opet ću Flash (najomiljeniji na svijetu!), Hacker, Sahasa, Slay, Pharaoh, Servant, Alfa, Robert, DaMassa, Damfisk (iako on mene ne voli šmrc šmrc )....ima ih sigurno još, ali se ne mogu sad svih sjetiti Naravno, neki su mi od ovih draži, ali nitko od njih ne zaslužuje da ga izostavim ![]() 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? - nema takvih....ima samo onih koji mi se ne sviđaju, ali podnosim ja njih jako dobro ![]() 12. Koga znate privatno od forumaša? - od poznatih samo Wampicu i Flasha. 13. Koliko ste sati dnevno na CP? - u zadnje vrijeme-sveukupno možda sat vremena....u par kratkih navrata. 14. Boja kose/ boja očiju? - tamno smeđa, crne 15. Koliko palačinki možete pojesti? - 4 16. Koji je vaš broj obuće? - 39-40...kako koji kalup ![]() 17. Nešto za kraj... - ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak - Bok! 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) - Hagi 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? - 1979,Djevica 3. Omiljena muzička grupa? - Prljavo Kazaliste,Plavi Orkestar,Bajaga I Instruktori,Mirzino Jato 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? - Mineom 5. Omiljeno alkoholno piće? - crno vino 6. Omiljeno jelo? - cevapi 7. Imate li simpatiju? - da 8. Kako se zove? - xxxx 9. Omiljena forumašica? - mama,eowyn 10. Omiljeni forumaš? - ice,tzukius,slay,joks,opasan.... 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? - sve ih mogu podnijeti 12. Koga znate privatno od forumaša? - nikoga 13. Koliko ste sati dnevno na CP? - sat,dva 14. Boja kose/ boja očiju? - smeđa,smeđe 15. Koliko palačinki možete pojesti? - 6 16. Koji je vaš broj obuće? - 42 17. Nešto za kraj... Goodbye!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: spomenar |
« Što ako Vam kćer dovede doma momka...
|
da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili dijete »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:03.