| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CP Spomenar... :) u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra ne laži, uvijek si tu! pssst... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak- BU. 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće)- Melita, Mama 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu?- 19.10.1985., Vaga 3. Omiljena muzička grupa?- The Cranberries recimo. 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu?- Sa onim doktorom iz Reži me, trenutno... 5. Omiljeno alkoholno piće?- Jager. 6. Omiljeno jelo?- Francuska salata. 7. Imate li simpatiju?- Hihihi. Ne. 8. Kako se zove?- Obicno imenom. 9. Omiljena forumašica?- A jebat ga, volim ih sve. 10. Omiljeni forumaš?- Nitko. Šalim se, dosta njih.11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti?- Alfa, koji je sad promjenio nick. 12. Koga znate privatno od forumaša?- Cina, Teica, Silence, Šumsko voće, gazda.. 13. Koliko ste sati dnevno na CP?- Previše. 14. Boja kose/ boja očiju?- Crna/plave 15. Koliko palačinki možete pojesti?- koliko možeš ispeći? 16. Koji je vaš broj obuće?- 39-40 17. Nešto za kraj...- bye bye
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak početak 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće) Tomislav K. 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? 2.4.85/ovan 3. Omiljena muzička grupa? Hm..mnoge domaće 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? Eh sad.. 5. Omiljeno alkoholno piće? Bacardi breezer ko što netko reče..i štok kola 6. Omiljeno jelo? Kad sam gladan, svako 7. Imate li simpatiju? nemam.. 8. Kako se zove? nemam, rekoh 9. Omiljena forumašica? ima ih par..nećemo imenovati 10. Omiljeni forumaš? Anthony, Ševa, Daidža, Horned...ima ih još 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? nekog prospera ili tak nešto 12. Koga znate privatno od forumaša? nikog.. 13. Koliko ste sati dnevno na CP? pa vidiš.. 14. Boja kose/ boja očiju? smeđe plava/plava 15. Koliko palačinki možete pojesti? kako kad 16. Koji je vaš broj obuće? 44 17. Nešto za kraj... ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 25-04-07 u 22:26. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak: ey 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće): Ana 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? jarac 3. Omiljena muzička grupa?: a sta ja znan 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? ...ima ih...5. Omiljeno alkoholno piće? : pelinkovac, votka-redbull... 6. Omiljeno jelo? francuska salata 7. Imate li simpatiju? da,da 8. Kako se zove? ...not very important 9. Omiljena forumašica? ima ih 10. Omiljeni forumaš? ima ih 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? ma svi su ok 12. Koga znate privatno od forumaša? nikog.. 13. Koliko ste sati dnevno na CP? neznam, prosjecno 2h 14. Boja kose/ boja očiju?:tamno smeda/zeleno-smede 15. Koliko palačinki možete pojesti? pa oko 5 16. Koji je vaš broj obuće? :41 17. Nešto za kraj...:cus
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-04-07 Godina: 36
Poruka: 47
![]() | Re: CP Spomenar... :) 0. Bokić ![]() 1. Olja, Lekarka ![]() 2. 29. 11. 3. Ima ih više 4. Ne volim se zaglavljivati ![]() 5. Bacardi 6. Janjetina ispod peke 7. 8. 9. Još nikoga ne znam 10. Vidi gore ![]() 11. Vidi gore ![]() 12. Vidi gore ![]() 13. Ovo mi je prvi dan ![]() 14. Crvena/smeđe 15. Ovisi s čime su ![]() 16. 39 17. Nadam se da ćemo se ugodno družiti ![]()
__________________ Potpis! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početak: ojla 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće): dave 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu? 25.01.1989/vodenjak 3. Omiljena muzička grupa? Nemam bas neku posebnu grupu, al od pjevaca najdrazi mi je Balašević ! ![]() 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu? Ne bih volio zaglavit, vise volim ic stepenicama!! Ali ako bas moram, onda sa komšinicom ! 5. Omiljeno alkoholno piće? Pivo(ozujsko,heineken) 6. Omiljeno jelo? Sve s roštilja, sarma ![]() 7. Imate li simpatiju? Aha 8. Kako se zove? A sta da vam pricam kad ju ne znate 9. Omiljena forumašica? Preprekratko sam tu da bih imao nekog posebno 10. Omiljeni forumaš? Također kao i predhodan odg 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti? Ma svi su zakon, vise-manje 12. Koga znate privatno od forumaša? Nikoga 13. Koliko ste sati dnevno na CP? 2-3 14. Boja kose/ boja očiju? Smeđa/smeđa 15. Koliko palačinki možete pojesti? Oovisi koliko sam gladan, ali ne previse 16. Koji je vaš broj obuće? 43-44 17. Nešto za kraj... Ostajte mi dobro, živili ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | Re: CP Spomenar... :) Citat:
1. Alias 2. 6.12.'86.,strijelčica 3. Depeche mode-strano, domaće-jabuka, valjak, gibbo 4. zaglavit-s Millerom, al ne u liftu 5. žuja, stella, bambus kvalitetan 6. hmm..ma sve jedem osim onih fuj stvari tipa krvavice, jetrica itd.. odvratno 7. o da! 8. Nikola 9. jos se ufuravam, nova sam 10. --!!-- 11.ma zicer su svi ok, više-manje 12.nikog 13.cca 5 sati 14.smeđa-smeđe 15.malo..dve-tri,više ne stane 16.39 17.SAYONARA
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CP Spomenar... :) 0. ...Nešto za početakBok! 1. Nadimak ili Ime i prezime (tko hoće):Kristina,Tina 2. Datum rođenja / Znak u horoskopu?:20.08.1989 lavica 3. Omiljena muzička grupa?:Linkin park 4. S kim bi voljeli zaglaviti u liftu?:Jude Law 5. Omiljeno alkoholno piće?:Stela 6. Omiljeno jelo?:Lignje 7. Imate li simpatiju?:ne 8. Kako se zove?:nemam 9. Omiljena forumašica?:Ima ih dosta,recimo Wamp mi je ok 10. Omiljeni forumaš?:svi 11. Koga forumaša ne možete organski podnijeti?:A onaj Doris...No Roko 12. Koga znate privatno od forumaša?:Nikoga 13. Koliko ste sati dnevno na CP?:kolko stignem 14. Boja kose/ boja očiju? epeljasto plava,zelene15. Koliko palačinki možete pojesti?:3 16. Koji je vaš broj obuće?:39 17. Nešto za kraj...: ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: spomenar |
« Što ako Vam kćer dovede doma momka...
|
da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili dijete »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:39.

ne laži, uvijek si tu! 

Šalim se, dosta njih.

žuja je zakon

epeljasto plava,zelene
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!