| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Croportal Corporation u Društvo forumu; Ja sam završio VŠS na fakultetu za menadžment i sad studiram da imam VSS. Dakle - višu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Croportal Corporation Ja sam završio VŠS na fakultetu za menadžment i sad studiram da imam VSS. Dakle - višu imam već. Menadžer + volim djevojke= mislim da sam ko' stvoren za svodnika ili kulturno rečeno - menadžera dama koje ne znaju šta bi sa životom. Moj opis posla: Upućivao bi ih na pravi put (čitaj: direktorima poduzeća, etc.)
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Croportal Corporation Citat:
Anthony- direktor White Devill - Tajnica direktora Daidza- do direktor Joks- zamjenik do direktora Oggy- direktor Welnes Croportal centara zabava i ugostiteljstvo Daka- Šef seciuritia Lpk- Direktor financija Malik-zamjenik direktora financija Nespretna- glavna čistačica Ševa- šef propagande i pregovori Carlito-direktor Car Coroportal Corporation Mab- Vanjski suradnik za Car Croportal Corporation
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" Zadnji Uredio Anthony : 17-01-08 u 17:31. | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
a tvoj prvi zadatak je nabaviti svim djelatnicima aute moja želja kao direktora je Bmw
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Corporation Raspisao sam natječaj za dvije tajnice, vjerojatno će bit veliki odaziv, tako da si i ti uzmi par "komada" ![]() Na službenom putu sam idućih par dana, tako da tebi povjeravam sastav komisije za izbor tajnica ![]() Usput bi mogli raspisat natječaj za PR menadžericu i nekoliko referentica i računovodstvenih tehničarki ![]() Zadnji Uredio LPK : 17-01-08 u 17:40. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.