| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Croportal Corporation u Društvo forumu; ljudi kad dođu prvo vide da li je sve čisto i dal funkcionira što znači da mi zapravo držimo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Croportal Corporation ljudi kad dođu prvo vide da li je sve čisto i dal funkcionira što znači da mi zapravo držimo firmu na nogama ![]() a uostalom,možemo partijat navečer po uredima kad svi završe ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #55 (permalink) |
| charolastra | Re: Croportal Corporation možeš mi biti tajnica a dok ne radiš to budi project manager ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Croportal Corporation nemože daidza ništa bez mog dopuštenja Anthony- direktor White Devill - Tajnica direktora Daidza- do direktor Joks- zamjenik do direktora Oggy- direktor Welnes Croportal centara zabava i ugostiteljstvo Daka- Šef seciuritia Lpk- Direktor financija Malik-zamjenik direktora financija Nespretna- glavna čistačica Ševa- šef propagande i pregovori Carlito-direktor Car Coroportal Corporation Mab- Vanjski suradnik za Car Croportal Corporation[/quote]
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #60 (permalink) |
| charolastra | Re: Croportal Corporation da, zavisi od toga koliko sebe uložiš u posao ![]() a vidi ga sad, kakav je to do-direktor ako sve moram tebe pitati. nemoj zaborraviti da ja imam ključeve firme i tvoju radnu knjižicu u rukama ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:43.

necem ja bit tajnica