| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Croportal Corporation u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Anthony ti češ biti moj vozač i osobni security može? kakva je plata i mogu li ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Corporation kakva je plata i mogu li ti maznut tajnicu koji put dok cekam da te negdje odvezem ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Croportal Corporation Citat:
plača je tajna ali ima 3 nule i veča je od 8000
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Corporation potpisujem ugovor odma ![]() a za tajnicu nema veze vidit cu sa cistacicom ![]() kak cu sad poginut ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Purger | Re: Croportal Corporation Citat:
Može ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| charolastra | Re: Croportal Corporation ima, vikendom se radi duplo knjigovodstvo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Purger | Re: Croportal Corporation Sutra bu nas više...ko se ne javi sutra odmah dobije pedalu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:23.

kakva je plata i mogu li ti maznut tajnicu koji put dok cekam da te negdje odvezem