Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CROPORTAL HALL OF FAME u Društvo forumu; Potaknut razmišljanima o početku rada foruma, nekim starim vremenima kad nas je bilo svega koja tisuća i kad smo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-02-08, 22:16   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow CROPORTAL HALL OF FAME

Potaknut razmišljanima o početku rada foruma, nekim starim vremenima kad nas je bilo svega koja tisuća i kad smo brojali svaki dan kako raste broj novih članova, kako smo sve veći, dana kad smo probili deset tisuća članova, kad se sjetim ekipe iz toga doba kako je vrijedno i sa srcem otvarala nove teme, postala i gradila forum da postane ovako velik kakav je sada.....dosta od tih članova su i sada aktivni...veterani ovog foruma, a neke već dugo nisam vidio i čuo za njih......da se svi ti zaslužni ljudi ne bi zaboravili i da bi ostao spomen dok traje forum otvaram CROPORTAL HALL OF FAME.

Kao prvo ime koje će otvoriti Hall of fame je Kristijan (Kiki) - osnivač foruma i entuzijasta koji je 20.02.2004. kao klinac od 17 godina sve ovo s ekipom pokrenuo.
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 22:21   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: CROPORTAL HALL OF FAME

Ja bi dodao Eowyn, kad sam tek došao ona je bila strah i trepet foruma

A i cura je jako puno uložila u njega, svaka čast

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 22:22   #3 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Kaj ćemo sad sami sebe stavljati ovdje(??)... mislim da prije svega sve bivše i sadašnje moderatore treba staviti...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 22:23   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Iggie Slut mi je prvi pao na pamet poslije Eowyn.. a zašto, jer su bili tu među prvima, oboje su bili moderatori i kako kaže daidza ulagali u njega. Uz njih bi još dodala Gogy-a i Cyrusa.

Zadnji Uredio Wamp : 03-02-08 u 22:26.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 22:24   #5 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Kaj ćemo sad sami sebe stavljati ovdje(??)... mislim da prije svega sve bivše i sadašnje moderatore treba staviti...
neka svako stavi onoga koga zna i za koga misli da je zaslužio da tu bude i objašnjenje uz ime..zašto, kad je postao član i sl., a ja ću pobrojati jednom i sastaviti popis s komentarima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Iggie Slut mi je prvi pao na pamet poslije Eowyn.. a zašto, jer su bili tu među prvima, oboje su bili moderatori i kako kaže daidza ulagali u njega. Uz njih bi još dodala Gogy-a i Cyrusa.
daaaaa, Gogy legenda od dečka......nisam ga vidio od ljeta ovdje.....na svako pitanje o softwareu imao je odgovor...tih, ali uvijek prisutan i Cyrus, prvi moderator foruma uz Kikija

kad gledam listu korisnika...kojih tu prejebenih legendi ima.....

Zadnji Uredio tarquino : 03-02-08 u 22:34.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 22:55   #6 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Poruka: 1,494
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

slay je prakticki oduvjek na cp/u i stvarno je zasluzan za njegov napredak

wamp je bila jedna od prvih cura,uvjek samozatajna,ali uvjek prisutna
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 23:25   #7 (permalink)
Master of Sex n Sin

Arrow Re: CROPORTAL HALL OF FAME

Silence....dugogodišnja jebena i najzajebanija željazna ruka ovog foruma...praktičan, konkretan i učinkovit......podijelio vjerojatno najviše banova
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 23:26   #8 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 11,768
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Hvala deedee00

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 23:29   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 2,924
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Daidza, Damfisk, Homesick, Eva, fbs...eto to su ljudi koje pamtim od početka otkad sam ja ovde i mislim da forum dovode u red!
Star 03-02-08, 23:46   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 19
Poruka: 6,444
Ive_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavanIve_ri je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ja nisam tako dugo baš tu, ali svakako od kad sam ja tu isto imam za izdvojit nekolicinu članova koji su se istakli

Pa eto izdvojio bi daidzu, joks-a, sahasu,slay-a , fbs-a, wamp, damfisk-a,teicu i evu koji su stvarno puno uložili u ovaj forum.

Eto to su prvi koji su mi pali na pamet, koji su stvarno redovno ovdje, i unapređuju ovaj forum da bude što bolji.

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103