| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CROPORTAL HALL OF FAME u Društvo forumu; sve prisutni daidza...uvijek je on line i uvijek prisutan i ništa mu ne može promaknuti...sjećam se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME sve prisutni daidza...uvijek je on line i uvijek prisutan i ništa mu ne može promaknuti...sjećam se jedva, negih gluvih doba noći nakon pijanki..palim komp, forum...ono daidza on line....dao svoj život bitkom i bićem za croportal.... ![]() ![]() ![]() ![]() damfisk...zar je i potrebno komentirati koliko je otrovan i elokventan taj prvi jezik foruma eva....naša prezgodna i strpljiva moderatorica....usamljenih srca i ljubavnih problema....ona zna najbolje... ![]() Joks...samozataj kao i vječni avatar humphrey bogarta uz njehov nick
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME nisam tu dugo,neznam koliko je on vec tu na forumu,al fbs mi je najvise upa u oko lik korektno pristupa svakom postu,a sta sve vadi i posta triba bi imat besplatnu pivu svaki dan ![]()
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Ja ću spomenit slaya, taj lik iz vremena kad je bilo dozvoljeno stavljat svakojake linkove je bio lud, svaka mu čast i mislim da je jedan od najvrjednijih ljudi na forumu ![]() daidza - riječi su suvišne ![]() sahasa - tajni agent koji zna svoj poso (on me bano kad sam prekršio pravila )Kristijan - šta reći za njega, da njega nije bilo ne bi garant ni ovog foruma, kiki legendo svaka čast ![]() Silence - kod njega ću samo jedan kvot stavit koji će sve reći Citat:
![]() damfisk - vječiti pesimist njega se ne smije zaboravit i njegova titula koja je varirala od nadserator pa sve do baljezgator vulgaris ![]() -Aris_ - za pomoć oko tehnikalija i ostalih stvari uvijek spreman ![]() Servant - mislim da njega svi znate i da ne treba posebno trošiti riječi - legendo ![]() wonderwall - ![]() fbs - svi znate ko je on i šta je i kolko je napravio za ovaj forum dr.Jekyll i ice - duo za sportske savjete, dok ice nije dobio ban Slider - kako me je ovaj čovjek nasmijavo ![]() i ostali kojih se ne mogu sjetit sad ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME naravno tebe nisam spomenio to se podrazumjeva i tema je odlična rep kad budem mogo ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME sjećam se kad sam tek doletio na ovaj forum i švrljao po podforumu za odrasle. ![]() dominantna (na cijelom forumu, ne samo našem omiljenom sektoru) je bila ekipa registrirana 2005. godine i ranije - kiki, joks, slay, mama, wamp, damfisk, eowyn, sahasa, tzukius, slider, wonderwall... nova era počinje pojavom velikog daidze, koji je prezentirao kako izgleda 24-satni boravak na forumu. ![]() ali ja ću, evo, izdvojiti tarquina i vanderhooka. i to zato da ih motiviram da se malo više aktiviraju na forumu. ![]() tarquina sam otpočetka zamišljao kao tridesetogodišnjaka koji je bez obzira na godine ostao napaljen kao i u pubertetu. dosta je sudjelovao na forumu, otvarao teme koje su bile originalne, baš kao i danas, samo je njihov broj manji. uvijek se borio za slobodu izražavanja, te prkosio cenzuri svojim naturalističkim avatarima. ![]() problemi su nastali nakon okršaja s moderatoricom čelične šake, nakon kojega se povukao u sjenu. vanderhook, koji posjeduje libido sličan tarquinovu, poznat je po tome da u dvije godine i kusur nije imao post bez seksualnog sadržaja ili makar aluzije. ![]() kombinacijom kajkavskog narječja i gastarbajterskih tuđica, nasmijavao je forumaše doslovno do suza (za sebe mogu sa sigurnošću reći). zajedno smo ispratili i prokomentirali njegov nastup na tv-u, gdje je osvojio sitan novac i krupne simpatije. smanjio je postanje jer mu se ne sviđa atmosfera na forumu, 'neki novi klinci' i njihov način (možda to što daju prednost kvantiteti, a ne kvaliteti postova).
__________________ Ne zanosim se bajkama, ne sanjam o carstvima I znam da prolazi sve, al' u srcu nešto ostaje Ostat ću mlad, ovaj trenutak sad', neka bude vječnost... Zadnji Uredio ševa : 04-02-08 u 13:17. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:58.

(on me bano kad sam prekršio pravila