Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CROPORTAL HALL OF FAME u Društvo forumu; sve prisutni daidza...uvijek je on line i uvijek prisutan i ništa mu ne može promaknuti...sjećam se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-02-08, 23:53   #11 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Re: CROPORTAL HALL OF FAME

sve prisutni daidza...uvijek je on line i uvijek prisutan i ništa mu ne može promaknuti...sjećam se jedva, negih gluvih doba noći nakon pijanki..palim komp, forum...ono daidza on line....dao svoj život bitkom i bićem za croportal....

damfisk...zar je i potrebno komentirati koliko je otrovan i elokventan taj prvi jezik foruma

eva....naša prezgodna i strpljiva moderatorica....usamljenih srca i ljubavnih problema....ona zna najbolje...

Joks...samozataj kao i vječni avatar humphrey bogarta uz njehov nick
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 00:09   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,974
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Daidza
Arylin je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 00:12   #13 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,232
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
slay je prakticki oduvjek na cp/u i stvarno je zasluzan za njegov napredak
Da, zaboravila sam na Slay-a, ali sam valjda mislila na ove koji su došli prije mene pa zato.
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 01:01   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,609
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

nisam tu dugo,neznam koliko je on vec tu na forumu,al fbs mi je najvise upa u oko
lik korektno pristupa svakom postu,a sta sve vadi i posta triba bi imat besplatnu pivu svaki dan
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 06:08   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Ja ću spomenit slaya, taj lik iz vremena kad je bilo dozvoljeno stavljat svakojake linkove je bio lud, svaka mu čast i mislim da je jedan od najvrjednijih ljudi na forumu

daidza - riječi su suvišne

sahasa - tajni agent koji zna svoj poso (on me bano kad sam prekršio pravila )

Kristijan - šta reći za njega, da njega nije bilo ne bi garant ni ovog foruma, kiki legendo svaka čast

Silence - kod njega ću samo jedan kvot stavit koji će sve reći
Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
Kvragu, nisam ga stigo banat ... eto kaj se dešava kad idem doktoru, umjesto da čekam specijalce po forumu ....

bože debila ... ne kužim kaj se tim ljudima mota po glavi?????

damfisk - vječiti pesimist njega se ne smije zaboravit i njegova titula koja je varirala od nadserator pa sve do baljezgator vulgaris

-Aris_ - za pomoć oko tehnikalija i ostalih stvari uvijek spreman

Servant - mislim da njega svi znate i da ne treba posebno trošiti riječi - legendo

wonderwall -

fbs - svi znate ko je on i šta je i kolko je napravio za ovaj forum

dr.Jekyll i ice - duo za sportske savjete, dok ice nije dobio ban

Slider - kako me je ovaj čovjek nasmijavo

i ostali kojih se ne mogu sjetit sad
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 06:53   #16 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: CROPORTAL HALL OF FAME

svača čast daka.......rep+
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 06:55   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

naravno tebe nisam spomenio to se podrazumjeva i tema je odlična rep kad budem mogo
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 11:05   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

daidza,joks,sahasa,wamp,eva

ps.ako sam koga zaboravio,sorry

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 11:25   #19 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Slay i Joks su mi tu onako ostali prvi koje sam zapamtila, kao da su tu i prije Croportala
Wamp, Eowny
Sahasa
Daidza
Silence
...
Puno je ljudi koji zaslužuju da im se nick spomene ovdje.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 13:12   #20 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

sjećam se kad sam tek doletio na ovaj forum i švrljao po podforumu za odrasle.

dominantna (na cijelom forumu, ne samo našem omiljenom sektoru) je bila ekipa registrirana 2005. godine i ranije - kiki, joks, slay, mama, wamp, damfisk, eowyn, sahasa, tzukius, slider, wonderwall...
nova era počinje pojavom velikog daidze, koji je prezentirao kako izgleda 24-satni boravak na forumu.

ali ja ću, evo, izdvojiti tarquina i vanderhooka. i to zato da ih motiviram da se malo više aktiviraju na forumu.

tarquina sam otpočetka zamišljao kao tridesetogodišnjaka koji je bez obzira na godine ostao napaljen kao i u pubertetu. dosta je sudjelovao na forumu, otvarao teme koje su bile originalne, baš kao i danas, samo je njihov broj manji. uvijek se borio za slobodu izražavanja, te prkosio cenzuri svojim naturalističkim avatarima.
problemi su nastali nakon okršaja s moderatoricom čelične šake, nakon kojega se povukao u sjenu.

vanderhook, koji posjeduje libido sličan tarquinovu, poznat je po tome da u dvije godine i kusur nije imao post bez seksualnog sadržaja ili makar aluzije.
kombinacijom kajkavskog narječja i gastarbajterskih tuđica, nasmijavao je forumaše doslovno do suza (za sebe mogu sa sigurnošću reći).
zajedno smo ispratili i prokomentirali njegov nastup na tv-u, gdje je osvojio sitan novac i krupne simpatije.
smanjio je postanje jer mu se ne sviđa atmosfera na forumu, 'neki novi klinci' i njihov način (možda to što daju prednost kvantiteti, a ne kvaliteti postova).

Zadnji Uredio ševa : 04-02-08 u 13:17.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108