| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CROPORTAL HALL OF FAME u Društvo forumu; Daidza,Fbs,Ševa,Maslow,Slay,Silence,Ive Ri...to su bitni ljudi foruma koje pamtim odkad sam dosao...ako sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Daidza,Fbs,Ševa,Maslow,Slay,Silence,Ive Ri...to su bitni ljudi foruma koje pamtim odkad sam dosao...ako sam nekog zaboravio neka ne zamjeri
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME A roka niko nije spomenio ![]() Roko1983 - Zagreb - Student. - Svašta po malo. - Komunikativan, ambiciozan, društven, uporan, direktan, pristupačan, znatiželjan...
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 04-02-08 u 15:26. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: CROPORTAL HALL OF FAME svaka čast tarquino na ovoj temi jer ti su ljudi zaslužili navece pocasti na forumu jednog dana mi mlađi čemo nastupiti kao zamjena i nadam se kvaitetno odrađivati posao uz njihov primjer
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME ja sam stigao prije 2 god (nešto malo više) a ekipa koja je ovdje bila je zaista rulala do jaja: Kiki, Cyrus, Eowyn, Mama, Alpha, Iggyslut, tarquino...eh šta su oni radili...koji su to dani bili, kad se moglo sve i svašta vidjeti na ovom forumu hehe ![]() Wamp i slay također...oni su negdje došli kad i ja ali dva čovjeka nikako ne želim i nemogu izostaviti daidza i Joks odnosno Joks i daidza o njima što god rekao mislim da bi bilo preskromno i premalo i da se zahvalim svima koji misle da radim ovaj posao dobro...hvala ekipa ![]()
__________________ Citat:
![]() ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 04-02-08 u 15:51. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME saban sajnovic - bugojno - nezaposlen - mnogo lep i duhovit a pesma mi u srcu i dusi ^^ ovaj će brzo završiti u kući slavnih, imam osjećaj. ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ti si se javio.....nezaboravno debeli avatari.....i uviejk sa svojim komentarima.....koje samo može dati fat_boy_slim i nitko više.... ![]() alpha..pa gdje je taj čovjek....uz slaya nenadjebiv uploader.... ![]() ![]() PS. mjesto samo rezervirano za legende...ali stvarne...kad zasluži, što čisto sumnjam..... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: CROPORTAL HALL OF FAME ma joj kako se zvao ona legenda sto je tesko pricao hrvatski i imao potpis "ciganin sam, al' najlepsi"... car car ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME FBS, Daidza i Silence. Za njega mi je zal kaj ga nema više.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.