Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CROPORTAL HALL OF FAME u Društvo forumu; Daidza,Fbs,Ševa,Maslow,Slay,Silence,Ive Ri...to su bitni ljudi foruma koje pamtim odkad sam dosao...ako sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-02-08, 13:18   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,564
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto
Re: CROPORTAL HALL OF FAME

Daidza,Fbs,Ševa,Maslow,Slay,Silence,Ive Ri...to su bitni ljudi foruma koje pamtim odkad sam dosao...ako sam nekog zaboravio neka ne zamjeri
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 14:48   #22 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: CROPORTAL HALL OF FAME

fala ševa......
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 15:18   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,275
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

A roka niko nije spomenio

Roko1983 - Zagreb - Student. - Svašta po malo. - Komunikativan, ambiciozan, društven, uporan, direktan, pristupačan, znatiželjan...

Zadnji Uredio daka : 04-02-08 u 15:26.
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 15:19   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

svaka čast tarquino na ovoj temi jer ti su ljudi zaslužili navece pocasti na forumu

jednog dana mi mlađi čemo nastupiti kao zamjena i nadam se kvaitetno odrađivati posao uz njihov primjer
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 15:46   #25 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,866
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

ja sam stigao prije 2 god (nešto malo više) a ekipa koja je ovdje bila je zaista rulala do jaja:

Kiki, Cyrus, Eowyn, Mama, Alpha, Iggyslut, tarquino...eh šta su oni radili...koji su to dani bili, kad se moglo sve i svašta vidjeti na ovom forumu hehe

Wamp i slay također...oni su negdje došli kad i ja

ali dva čovjeka nikako ne želim i nemogu izostaviti daidza i Joks odnosno Joks i daidza
o njima što god rekao mislim da bi bilo preskromno i premalo

i da se zahvalim svima koji misle da radim ovaj posao dobro...hvala ekipa

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 04-02-08 u 15:51.
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 15:51   #26 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

saban sajnovic - bugojno - nezaposlen - mnogo lep i duhovit a pesma mi u srcu i dusi

^^ ovaj će brzo završiti u kući slavnih, imam osjećaj.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 15:53   #27 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: CROPORTAL HALL OF FAME

ti si se javio.....nezaboravno debeli avatari.....i uviejk sa svojim komentarima.....koje samo može dati fat_boy_slim i nitko više....

alpha..pa gdje je taj čovjek....uz slaya nenadjebiv uploader....

PS. mjesto samo rezervirano za legende...ali stvarne...kad zasluži, što čisto sumnjam.....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 16:29   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

I da dodam i Ševa je tu isto medju prvima
Star 04-02-08, 16:42   #29 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

ma joj kako se zvao ona legenda sto je tesko pricao hrvatski i imao potpis "ciganin sam, al' najlepsi"... car car

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 16:50   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,674
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

FBS, Daidza i Silence. Za njega mi je zal kaj ga nema više.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108