| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CROPORTAL HALL OF FAME u Društvo forumu; Evo još neki koji su mi ostali u pamćenju MATILDA - Slavonski Brod - profesor elektrotehnike - Previše racionalna Spremna na šalu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Evo još neki koji su mi ostali u pamćenju MATILDA - Slavonski Brod - profesor elektrotehnike - Previše racionalna Spremna na šalu Opterećena strahom od javnosti saan - Valpovo - sve bambina_ - zagreb - umjetnica - umjetnost markoivan živili di god bili ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Ja cu za pocetak napisat "stariju" ekipu sa foruma, jer su to ljudi koji su bili tu kad je bia stari (spori ) server , koji su otvarali nove teme i gradili forum, bez kojih nebi bio ovo sta je danas.Prvo; ljudi zbog cijih sam se postova uopce registrirala na forum i ciji su me postovi nasmijavili i odusevljavali i prije nego sam se registrirala i koji su mi se na prvi pogled cinili stup foruma(a i bili su bar po mojoj predodzbi, vecina njih je jos); Daidza FBS damfisk WW Joks eowyn Wamp Ševa Mama Teica pharaoh i tarquino mi je upa u oko zbog vijecitog prepucavanja sa eowyn. Al to je bilo jako zabavno citat (ovako sastrane ) .E da , zaboravila sam i Lovela... I naravno Kiki, bez kojeg ovog foruma nebi ni bilo... Poslje su dosli neki novi kvalitetni forumasi, a neke stare forumase sam tek onda otkrila(silence recimo); ali o njima u drugom postu, jer mi je mozak vec pregorija... Uglavnom smatram da su svi forumasi koji su ostavljali pametne i kvalitetne postove za sobom zasluzili da se nadu ovdi; al onda bi mi stvarno post bija predug... (Kao sad nije )
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Ja mislim da u "Hall of Fame" ne bi trebali upadat samo oni šta imaju malo više postova ili su ovde malo duže, nego oni šta su svojom aktivnošću doprinijeli podizanju i održavanju kvalitete foruma. Tu u prvome redu mislim na gazdu, Joksa, Eowyn (šteta šta je više nema), Slaya, Wamp i teicu. Odmah iza njih su ševa i Fat Boy Slim i eva - otkako su se pojavili, odmah su se smjestili u forumašku prvu ligu, a tamo su još uvijek. I naravno, apsolutni fuoriclasse, sveprisutni, the undisputed Daidža. Sebe definitivno ne mogu svrstat u Hall of Fame, jer golema većina mojih upisa ne da nije konstruktivna, nego je kontraproduktivna. Uglavnom serem, baljezgam, kritiziram, svađam se ili izazivam svađe. Počasti moraju pripadat onima koji to toleriraju i popravljaju nastalu štetu.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME da, i ja sam zaboravio spomenuti lovela (nema čovjeka dugo..), damfiska, fuziju, pharaoha.. to je sve bila kompaktna i uigrana ekipa kad sam došao na forum.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME kako bismo ga zaboravili kad je još ovdje; aktivan je i doprinosi kvaliteti foruma.. ![]() ovdje je dosta nostalgije za onima koji su se povukli, otišli ili su izbačeni.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #38 (permalink) |
| charolastra | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Lovel i Maslow svakako, legendarni duo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME e pa da, i maslow.. vidiš, uvijek nekoga izostavim. ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:38.

) server , koji su otvarali nove teme i gradili forum, bez kojih nebi bio ovo sta je danas.
Al to je bilo jako zabavno citat (ovako sastrane
)