Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CROPORTAL HALL OF FAME u Društvo forumu; Evo još neki koji su mi ostali u pamćenju MATILDA - Slavonski Brod - profesor elektrotehnike - Previše racionalna Spremna na šalu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-02-08, 16:57   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,500
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: CROPORTAL HALL OF FAME

Evo još neki koji su mi ostali u pamćenju

MATILDA - Slavonski Brod - profesor elektrotehnike - Previše racionalna Spremna na šalu Opterećena strahom od javnosti
saan - Valpovo - sve
bambina_ - zagreb - umjetnica - umjetnost
markoivan

živili di god bili
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 17:06   #32 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ja cu za pocetak napisat "stariju" ekipu sa foruma, jer su to ljudi koji su bili tu kad je bia stari (spori ) server , koji su otvarali nove teme i gradili forum, bez kojih nebi bio ovo sta je danas.
Prvo; ljudi zbog cijih sam se postova uopce registrirala na forum i ciji su me postovi nasmijavili i odusevljavali i prije nego sam se registrirala i koji su mi se na prvi pogled cinili stup foruma(a i bili su bar po mojoj predodzbi, vecina njih je jos);
Daidza
FBS
damfisk
WW
Joks
eowyn
Wamp
Ševa
Mama
Teica
pharaoh
i tarquino mi je upa u oko zbog vijecitog prepucavanja sa eowyn. Al to je bilo jako zabavno citat (ovako sastrane ) .
E da , zaboravila sam i Lovela... I naravno Kiki, bez kojeg ovog foruma nebi ni bilo...
Poslje su dosli neki novi kvalitetni forumasi, a neke stare forumase sam tek onda otkrila(silence recimo); ali o njima u drugom postu, jer mi je mozak vec pregorija... Uglavnom smatram da su svi forumasi koji su ostavljali pametne i kvalitetne postove za sobom zasluzili da se nadu ovdi; al onda bi mi stvarno post bija predug... (Kao sad nije )
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 17:16   #33 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ja mislim da u "Hall of Fame" ne bi trebali upadat samo oni šta imaju malo više postova ili su ovde malo duže, nego oni šta su svojom aktivnošću doprinijeli podizanju i održavanju kvalitete foruma.

Tu u prvome redu mislim na gazdu, Joksa, Eowyn (šteta šta je više nema), Slaya, Wamp i teicu.

Odmah iza njih su ševa i Fat Boy Slim i eva - otkako su se pojavili, odmah su se smjestili u forumašku prvu ligu, a tamo su još uvijek.

I naravno, apsolutni fuoriclasse, sveprisutni, the undisputed Daidža.

Sebe definitivno ne mogu svrstat u Hall of Fame, jer golema većina mojih upisa ne da nije konstruktivna, nego je kontraproduktivna. Uglavnom serem, baljezgam, kritiziram, svađam se ili izazivam svađe.

Počasti moraju pripadat onima koji to toleriraju i popravljaju nastalu štetu.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 18:58   #34 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,022
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

da, i ja sam zaboravio spomenuti lovela (nema čovjeka dugo..), damfiska, fuziju, pharaoha.. to je sve bila kompaktna i uigrana ekipa kad sam došao na forum.
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 18:59   #35 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,295
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

iveta ste zaboravili
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 19:02   #36 (permalink)
evergreen

ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

kako bismo ga zaboravili kad je još ovdje; aktivan je i doprinosi kvaliteti foruma..

ovdje je dosta nostalgije za onima koji su se povukli, otišli ili su izbačeni.
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 19:03   #37 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,295
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
kako bismo ga zaboravili kad je još ovdje; aktivan je i doprinosi kvaliteti foruma..
ma kažem da ga niko nije naveo tek toliko da ga ne zaboravite
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 19:17   #38 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,404
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Lovel i Maslow svakako, legendarni duo

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 19:33   #39 (permalink)
evergreen

e pa da, i maslow.. vidiš, uvijek nekoga izostavim.
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 20:01   #40 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,401
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

icegirl
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114