| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CROPORTAL HALL OF FAME u Društvo forumu; Kristijan,Eowyn,Alfa....to su forumaši koji su meni zapeli za oko kad sam došao na forum... I ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Purger | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Kristijan,Eowyn,Alfa....to su forumaši koji su meni zapeli za oko kad sam došao na forum... I evo mali podsjetnik ![]() http://web.archive.org/web/200404120...croportal.net/
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lovel doktorska legenda, stvarno nedostaje.... ![]() iako su po meni pripadaju ljudi koji su još ovdje, ali bez kojih forum ne bi bio ono što je s obzirom na osebujan stil i dosljedni do kraja........pharaoh....na njegove postove bez obzira koliko ti se svijdeli ili ne možeš samo reci...da to je pharaoh oggy, sahasa, fuzija, Hagan_Bajan, wonderwall, Servant, _Aris_, anthlon, Anthony, HornedRapid, Slider, Vanderhook, fL/.\Sh, Vuks, maslov........uz teicu, mamu, evu, dorinu, wamp.....ohhh koliko samo još nisam nabrojao e ovo sam tražio cijelo vrijeme Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Purger | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Mislim da nitko nije spomenuo tzukiusa... I on zaslužuje bit ovdje spomenut ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 04-02-08 u 20:47. |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Purger | Re: CROPORTAL HALL OF FAME A ja u to doba bio na strani Eowyn i navijal za nju ![]() Evo još kandidata...k-flip,Slider,daMassa,Robert,Mata,ivanusic....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 04-02-08 u 20:56. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| next best thing | Re: CROPORTAL HALL OF FAME ozbiljno, Kiki, Gogy, IggieSlut, pokojni Cyrus i Silence, pa , Joks, Slider, alpha, k-flip, ivanusic, PS2MASTER (njega baš više i nema-šteta), hehe sjećam se Silvera (ludi bosanac), fl/\sh - photošoper, daMassa gamer guru, naš mod od kompjutora Aris, i kako sam uvijek mijenjao Demon Hunter-a i HornedRapid-a , pa onda ubrzo poslije mene prve dvije cure (koje nisu bile Kikijeve, jer prije su samo takve dolazile ) koje su ostale Eowin i Wamp i sjećam se FBS, tarqi i Vander Servant i Slay kad su se izlegli i sjećam se Zoki27 je poprilično aktivan ali je neznam kud nestao, pa onda kad je uletio sahasa666 i wonder, legenda fuzija, tzuki, my man Lovel, opasan (kratko ali upečatljivo), pa onda noviji matilda, selo, pa maslow, saan, pa sve do dolaska neponovljivog (u početku največeg spamera) daidze, od onda forum nije isti, a dalje nabrajati prepuštam nekome drugom.Najviše u sječanju, dakako moram napomenuti prvu četvorku spomenutih, bili su bog i batina na forumu, i sa njima se nisi htio zezati, vjerujte, ali mislim da se nisam nimalo promjenio od onda, nadam se da ću ostati sa vama još dugo na ovom našem CP-u ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... Zadnji Uredio pharaoh : 04-02-08 u 21:04. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Purger | Re: CROPORTAL HALL OF FAME
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:36.

, pa onda ubrzo poslije mene prve dvije cure (koje nisu bile Kikijeve, jer prije su samo takve dolazile
i sjećam se Zoki27 je poprilično aktivan ali je neznam kud nestao, pa onda kad je uletio sahasa666