Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CROPORTAL HALL OF FAME u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Tarq...našao sam tu legendarnu temu Da ti je pošaljem na PM da se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-08, 18:01   #61 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: CROPORTAL HALL OF FAME

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Tarq...našao sam tu legendarnu temu

Da ti je pošaljem na PM da se malo nasmiješ...ja jesam
može, pa ispala je smiješna tamo...skakala sama sebi u usta..ali o legendama bez obzira na međusobne čarke sve najbolje i naupitan je Eowyn doprinos forumu
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 18:43   #62 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,657
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00
Re: CROPORTAL HALL OF FAME

a bambina! nije se puno zadrzala na forumu,ali je otvorila brdo temi u ljubav,erotika,seks od kojih su i danas neke vrlo aktualne

i moj brat,hacker55 mali serator i provokator,ali ipak je bio jedan od prvih vjernih forumasa i da nije bilo njega ja nebi otkrila cari croportala i njegovih forumasa
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 18:49   #63 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,393
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

bambinu sam spomenio na 4 stranici
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 18:51   #64 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,657
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

a sad,treba to sve pohvatati
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 19:01   #65 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 3,393
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Ma samo kažem da smo je se sjetili, nisam ništa protiv tebe mislio
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 15:27   #66 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 5,256
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

silence...bas mi nedostaje
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 15:31   #67 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,484
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
i moj brat,hacker55 mali serator i provokator,ali ipak je bio jedan od prvih vjernih forumasa i da nije bilo njega ja nebi otkrila cari croportala i njegovih forumasa
Jooooj, on meni baš nedostaje On i DaMassa...

Sjećam se kad neko vrijeme forum nije radio (nekih mjesec dana) onda bi se mi našli na skype-u pa radili konferencije i zajebavali se, nisi znao ko je veće dijete od nas

E da, i osjeti se da nema Silenca, baš fali na forumu..
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 15:45   #68 (permalink)
Banned

Datum registracije: 12-08-07
Poruka: 67
edmund

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
ozbiljno, Kiki, Gogy, IggieSlut, pokojni Cyrus i Silence, pa , Joks, Slider, alpha, k-flip, ivanusic, PS2MASTER (njega baš više i nema-šteta), hehe sjećam se Silvera (ludi bosanac), fl/\sh - photošoper, daMassa gamer guru, naš mod od kompjutora Aris, i kako sam uvijek mijenjao Demon Hunter-a i HornedRapid-a , pa onda ubrzo poslije mene prve dvije cure (koje nisu bile Kikijeve, jer prije su samo takve dolazile ) koje su ostale Eowin i Wamp i sjećam se FBS, tarqi i Vander Servant i Slay kad su se izlegli i sjećam se Zoki27 je poprilično aktivan ali je neznam kud nestao, pa onda kad je uletio sahasa666 i wonder, legenda fuzija, tzuki, my man Lovel, opasan (kratko ali upečatljivo), pa onda noviji matilda, selo, pa maslow, saan, pa sve do dolaska neponovljivog (u početku največeg spamera) daidze, od onda forum nije isti, a dalje nabrajati prepuštam nekome drugom.

Najviše u sječanju, dakako moram napomenuti prvu četvorku spomenutih, bili su bog i batina na forumu, i sa njima se nisi htio zezati, vjerujte, ali mislim da se nisam nimalo promjenio od onda, nadam se da ću ostati sa vama još dugo na ovom našem CP-u

Zanimljivo...
edmund je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 19:17   #69 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Silence. Za njega mi je zal kaj ga nema više.

drago mi je vidjeti da niste zaboravili mog Silencea.
I njemu bi bilo drago da zna, ali mu neću ništa govoriti
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 21:55   #70 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

u politici se najviše kuži da ga nema.. nitko nije toliko tema otvorio, niti će tako skoro..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113