| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CROPORTAL HALL OF FAME u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Tarq...našao sam tu legendarnu temu Da ti je pošaljem na PM da se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | može, pa ispala je smiješna tamo...skakala sama sebi u usta..ali o legendama bez obzira na međusobne čarke sve najbolje i naupitan je Eowyn doprinos forumu
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Celebrity | Re: CROPORTAL HALL OF FAME a bambina! nije se puno zadrzala na forumu,ali je otvorila brdo temi u ljubav,erotika,seks od kojih su i danas neke vrlo aktualne i moj brat,hacker55 mali serator i provokator,ali ipak je bio jedan od prvih vjernih forumasa i da nije bilo njega ja nebi otkrila cari croportala i njegovih forumasa
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME bambinu sam spomenio na 4 stranici ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Ma samo kažem da smo je se sjetili, nisam ništa protiv tebe mislio ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,484
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Citat:
On i DaMassa...Sjećam se kad neko vrijeme forum nije radio (nekih mjesec dana) onda bi se mi našli na skype-u pa radili konferencije i zajebavali se, nisi znao ko je veće dijete od nas ![]() E da, i osjeti se da nema Silenca, baš fali na forumu..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 12-08-07
Poruka: 67
![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Citat:
Zanimljivo... | |
| | |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME ![]() drago mi je vidjeti da niste zaboravili mog Silencea. I njemu bi bilo drago da zna, ali mu neću ništa govoriti ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #70 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME u politici se najviše kuži da ga nema.. nitko nije toliko tema otvorio, niti će tako skoro..
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.

On i DaMassa...

, pa onda ubrzo poslije mene prve dvije cure (koje nisu bile Kikijeve, jer prije su samo takve dolazile
i sjećam se Zoki27 je poprilično aktivan ali je neznam kud nestao, pa onda kad je uletio sahasa666