| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CROPORTAL HALL OF FAME u Društvo forumu; ... baš u politici najviše. I ja ga se često sjetim, ljudina! Nakon početnih prepucavanja brzo smo se složili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: CROPORTAL HALL OF FAME ... baš u politici najviše. I ja ga se često sjetim, ljudina! Nakon početnih prepucavanja brzo smo se složili i jako lijepo surađivali. Puno sam i naučio od njega. Nekako se još uvijek nadam da će vrijeme izbrisati neke tragove, zaliječiti neke rane, izblijediti teške riječi pa da ćemo se opet ovdje dopisivati. I pozdravljam ga ovim putem jer sam siguran da zaviri ponekad na ove stranice.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Citat:
![]() jako malo je općenito na netu...puno radi... zna da ja ponekad dođem na forum....obično on u to vrijeme sjedi iza mene i radi..ali nikada ne pokaže interes..jednostavno je taj dio života odrezao... ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME cudno,ipak je ovdje napisao oko 9000 poruka i sigurno ga vežu uspomene...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Citat:
![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: CROPORTAL HALL OF FAME http://www.archive.org/web/web.php Na ovoj adresi upisite adresu portala, vratite se unazad u vrijeme i pogledajte kako je to stvarno bilo ![]() (ako je vec bilo zanemarite ovaj post)
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Evo ja sam se sitila sad Sokre , covika koji je x puta sređivao forum, kad god nesto nebi stimalo ili radilo kako treba,kad god bi se srusio forum, sokre bi dosao sredit problem rekordnom brzinom... Mislim da je zasluzija misto ovdi. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Purger | Re: CROPORTAL HALL OF FAME Mislim da se o cyrusu pisalo već poprilično puno i fakat je glupo opet otvarat tu temu.... Svi koji su banani,banani su s razlogom a isto tako i oni koji su otišli,otišli su jer su imali dobar razlog za napuštanje foruma....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:54.