Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi CROPORTAL HALL OF FAME u Društvo forumu; ... baš u politici najviše. I ja ga se često sjetim, ljudina! Nakon početnih prepucavanja brzo smo se složili ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-02-08, 10:49   #71 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,932
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: CROPORTAL HALL OF FAME

... baš u politici najviše.

I ja ga se često sjetim, ljudina!
Nakon početnih prepucavanja brzo smo se složili i jako lijepo surađivali. Puno sam i naučio od njega.

Nekako se još uvijek nadam da će vrijeme izbrisati neke tragove, zaliječiti neke rane, izblijediti teške riječi pa da ćemo se opet ovdje dopisivati.

I pozdravljam ga ovim putem jer sam siguran da zaviri ponekad na ove stranice.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 18:45   #72 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

istina... vrati se, vrati se

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 18:51   #73 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
... baš u politici najviše.

I ja ga se često sjetim, ljudina!
Nakon početnih prepucavanja brzo smo se složili i jako lijepo surađivali. Puno sam i naučio od njega.

Nekako se još uvijek nadam da će vrijeme izbrisati neke tragove, zaliječiti neke rane, izblijediti teške riječi pa da ćemo se opet ovdje dopisivati.

I pozdravljam ga ovim putem jer sam siguran da zaviri ponekad na ove stranice.
iskreno, nikada ne zaviruje na ovu stranicu!
jako malo je općenito na netu...puno radi...

zna da ja ponekad dođem na forum....obično on u to vrijeme sjedi iza mene i radi..ali nikada ne pokaže interes..jednostavno je taj dio života odrezao...
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-02-08, 20:42   #74 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Poruka: 3,919
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

cudno,ipak je ovdje napisao oko 9000 poruka i sigurno ga vežu uspomene...
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 07:21   #75 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
cudno,ipak je ovdje napisao oko 9000 poruka i sigurno ga vežu uspomene...
vjeruj mi, oni koji jako dobro poznaju Silencea znaju da to za njega nije ni malo čudno...
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 07:51   #76 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-02-08
Poruka: 256
_Sylar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Sylar_

http://www.archive.org/web/web.php

Na ovoj adresi upisite adresu portala, vratite se unazad u vrijeme i pogledajte kako je to stvarno bilo

(ako je vec bilo zanemarite ovaj post)
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 15:58   #77 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: CROPORTAL HALL OF FAME

Citat:
Pravi autor: little_devil Pogledaj Poruke
vjeruj mi, oni koji jako dobro poznaju Silencea znaju da to za njega nije ni malo čudno...
sorry na pitanju, ali u kojoj ste relaciji ti i silence..????
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 16:07   #78 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,297
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Evo ja sam se sitila sad Sokre , covika koji je x puta sređivao forum, kad god nesto nebi stimalo ili radilo kako treba,kad god bi se srusio forum, sokre bi dosao sredit problem rekordnom brzinom... Mislim da je zasluzija misto ovdi.
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 18:28   #79 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Poruka: 3,919
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

a gdje je cyrus,navodno je bio neka važna osoba?
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 19:27   #80 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,781
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Mislim da se o cyrusu pisalo već poprilično puno i fakat je glupo opet otvarat tu temu....
Svi koji su banani,banani su s razlogom a isto tako i oni koji su otišli,otišli su jer su imali dobar razlog za napuštanje foruma....

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114