| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H u Društvo forumu; Evo ovako. Croportal večera će biti 26.1.2007 godine. Još ne znamo di, kada se napravi popis onda ćemo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H Evo ovako. Croportal večera će biti 26.1.2007 godine. Još ne znamo di, kada se napravi popis onda ćemo svi zajedno odlučiti di ćemo. Nemojte sada gledati tko će se staviti na popis, nego ako hoćete ići samo kopirajte listu i stavite se ispod. Tako će se skupiti dosta ekipe. A ak vam je bed doći kaj ću vam ja, bar mi znamo da ćemo se dobro napiti i najesti. Lista: 1.Kristijan 2.Sahasa 3.Silence |
| |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H Ukoliko mi na poslu ne iskoči neka velika frka baš taj dan dolazim ziher ![]() 1.Kristijan 2.Sahasa 3.Silence 4.kezo 5.Santarium
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H Bravo Kiki za temu, vidim u tebi se javio organizatorski duh sa primesom kreativnosti ...na zalost neece biti moguce moje prisustvo, ali zelim vam ugodno vece! |
| |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 540
![]() ![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H 1.Kristijan 2.Sahasa 3.Silence 4.kezo 5.Santarium 6.sven0429 *btw ako će trebati prostor onda se to može organizirati ovdje kod mene u dugom selu u jednom od restorana, zavisi koliko ljudi i tako... |
| |
![]() |
| Tagovi: croportal, vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.

...na zalost neece biti moguce moje prisustvo, ali zelim vam ugodno vece!
, ali ja osobno neću moći doći zbog obiteljskih razloga