| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H u Društvo forumu; Uh! Ajde barem se pametno braniš! Ne, fakat imaš izjave za raspizditi! Nego ja ne znam čemu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H Uh! Ajde barem se pametno braniš! Ne, fakat imaš izjave za raspizditi! Nego ja ne znam čemu davanje prijedloga kada i sama znaš da je tamo preskupo i da je tamo papreno. Nisam ništa rekla da nije dobro sređeno, sređeno je vrhunski i zaista mrak izgleda, ali nije za PROSJEČNOG Hrvata!!! Ajde malo razmisli prije nego što nešto kažeš! |
| |
| | #102 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H ...Onda sam ja neprosječni Hrvat koji ne razmišlja o cijenama kad ide sa prijateljima na dobru večeru..Stvarno, ne opterećujem se previše novcem tako nak mi oproste oni koje sam možda povrijedila svojim preskupim prijedlogom!..No vjerujem da ima i onih koji bi i otišli tamo bez obzira na " skupoću ".. ...hvala na brizi, ali ja zaista razmišljam i previše...naravno, o važnijim stvarima nego što je novac! |
| |
| | #103 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H alo drustvo hoce li biti sta od te vecere? ja nazalost ne mogu doci ali bilo bi lijepo da se poslikate i stavite slike tu na forum, da vas vidimo mozete se slikati na samom pocetku vecere da ne bi poslije bilo problema kada ljudi pocnu padati pod stol od cuge na kraju samo jedno pitanje za Mamu gdje ces ti prespavati ![]() |
| |
| | #104 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H Citat:
![]() | |
| |
| | #105 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H ...istina je da ne izlazim često, tako da kad izađem- izađem kvalitetno, što je reći da ne razmišljam o drugim stvarima osim društva s kojim izađem... ...nisam za slanje slika, ne želim da me se prepozna ...kako god to shvatio netko![]() |
| |
| | #106 (permalink) | |
| Banned | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H Citat:
da nisi ovo ti? ![]() | |
| |
| | #110 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H Citat:
![]() Pa naravno da si pozvana- svi su pozvani. Ako pišeš u ovoj temi, podrazumijeva se da si je i pročitala pa to znaš. | |
| |
![]() |
| Tagovi: croportal, vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:43.

pusa