| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H u Društvo forumu; eto a jebiga... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H na zalost i ja ne mogu doci...hvala bogu nemam zdravstvenih problema ali imam poslovnih obaveza ![]() a i neznam gdje bi i prespavao u slucaju dolaska
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| |
| | #155 (permalink) |
| charolastra | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H Dobar provod svima ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #156 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H nazalost, dosao tek sad s posla... mrtav umoran... ovu vecer lak na kartonima![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| |
![]() |
| Tagovi: croportal, vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

mrtav umoran... ovu vecer lak na kartonima