| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H u Društvo forumu; Najbolji su mi ovi sa 4, 5 poruka sto bi dolazili... Hebote niti cuo za njih, a jos manje vidio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H Najbolji su mi ovi sa 4, 5 poruka sto bi dolazili... Hebote niti cuo za njih, a jos manje vidio ih... Ali neka kaze se bitno je druzenje, sto se tice mene, ne vjerujem da cu dolazit, ali nikad neznas. (Naravno ako je doticna zabava u Rijeci ili okolici onda dolazim 100% )
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| |
| | #23 (permalink) |
| Purger | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H A gdje su nam komadi sa foruma HALO...djevojke.... Ajmo jedna po jedna neka se stavi na popis ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #24 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H 1.Kristijan 2.Sahasa 3.Silence 4.kezo 5.Santarium 6.sven0429 7.VanderHook 8.Sokre 9.Cio - Silvijo 10. ice (nisam siguran) 11. Mama (eto potrudit cu se)
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| |
| | #25 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H mama???...u dogovoru s kikijem , ziher.....vidis kaj je macho...prvo ga mora pitat dal slobodno i ona ide....hehehe...svaka cast...dobrodosla.. ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H 1.Kristijan 2.Sahasa 3.Silence 4.kezo 5.Santarium 6.sven0429 7.VanderHook 8.Sokre 9.Cio - Silvijo 10. ice (nisam siguran) 11. Mama (eto potrudit cu se) 12.Mio
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. |
| |
| | #29 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H 1.Kristijan 2.Sahasa 3.Silence 4.kezo 5.Santarium 6.sven0429 7.VanderHook 8.Sokre 9.Cio - Silvijo 10. ice (nisam siguran) 11. Mama (eto potrudit cu se) 12.Mio 13.Fat_Boy_Slim (nije jos sigurno)
__________________ |
| |
| | #30 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H jebote tek sam sad skuzio da sam 13-i na listi...prije dva mjeseca sam uselio u stan na petak 13-i a stan mi ima broj 13 to je za zamisliti se definitivno ![]()
__________________ |
| |
![]() |
| Tagovi: croportal, vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:24.

)

a