| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H u Društvo forumu; di nam je damfisk sada, i teica, i wamp i eowyn, ajde cure... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H Jel' ti to "Ajmo cure" i meni upućeno? ![]() Nažalost, ja ti neću moć doć.. taj vikend idem na poslovno putovanje... jebi ga! Zabavite se - i ako bude seksa - HOĆU SLIKE!!
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| |
| | #34 (permalink) | |
| Purger | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H Citat:
![]() Ajmo cure-Damfisk lloooool...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| |
| | #35 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H Pa sad... slike sa putovanja nisu problem, samo što vam sa sigurnošću mogu reć da tamo neće bit seksa... a ne vidim šta vam je zanimljivo u potpisivanju ugovora o zastupanju? ![]() Kako hoćete... ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| |
| | #37 (permalink) |
| Purger | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H Znači dolazite obje Mama je rekla da neće ako bude jedina,sad ste dvije ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #40 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Večera 26.1.2007 - Petak 20H 1.Kristijan 2.Sahasa 3.Silence 4.kezo 5.Santarium 6.sven0429 7.VanderHook 8.Sokre 9.Cio - Silvijo 10. ice (nisam siguran) 11. Mama (eto potrudit cu se) 12.Mio 13.Fat_Boy_Slim (nije jos sigurno) 14. teica
__________________ Si vis pacem, para bellum. Zadnji Uredio teica : 16-12-06 u 11:48. |
| |
![]() |
| Tagovi: croportal, vecera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:45.