| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Croportal Welnes Centar u Društvo forumu; Evo uz pomoć Direktora oggiya Croportal Corporation je otvorio Welnes Centar, Vidim da ima puno napetih forumaša pa se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Croportal Welnes Centar Evo uz pomoć Direktora oggiya Croportal Corporation je otvorio Welnes Centar, Vidim da ima puno napetih forumaša pa se slobodno učlanite u Croportal welnes Mama i Cina su maserke za muškarce Trebaju mi muški maseri za forumašice
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Welnes Centar Jooj meni bi dobro došao jedan tretman. Leđa me ubijaju.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,641
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Welnes Centar pa sve se na kraju i svodi na sex!!! A ko ce mene masirati? Moram imati posebnog masera da bih svom direttoru bila uvik tip-top!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Welnes Centar Mozda je bolje da se jave Cini pa da Cinkuš procjeni koliko su dobri maseri. Znači, moraju nju dobro izmasirati pa ako masiranje prođe njene stroge uvijete zapošljavamo ih. Ja cu biti tester zenskih maserki. S time da mislimo malo proširiti krug rada i na bolove na intimnim predjelima nastalim zbog pretjerane, ali bogami i prerijetke upotrebe.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:13.