| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Croportal Welnes Centar u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: MalikTintilinić Neam ja pojma. Ja znam masirat. A ako je koja posebno napeta... posebnu pozornost posvećujem G ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal Welnes Centar Maliće, trebas se Cinkusu obratiti. Jedino je problem sto ona sirota ni ne zna kakav job uopće ima ![]() Kako su vec na vratima zainteresirane stranke preuzimam ja ulogu masera za početak. Prva masaza gratis. I molim lijepo isključivo masaza. Nikakva erotska pipkanja po vulvi i slično. Obradjujem i umorne dojke da prestanu visiti, ali prstici u vulvi nemaju sta raditi. Eventualno razgibavanje cmarnih kolutica da bi kasnije lakše obavaljale veliku nuzdu. Ali naravno, to se ekstra plaća. Stoga samo i isključivo u cijeni dobijete medicisnku masazu+poseban tretman dojki (da više ne vise) i guzova da budu prčastiji. Ostalo se ekstra dogovara. Maliće, sory još jednom, ali Cinkus je zaduzen za kadrovsku glede potencijalnih masera.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Croportal Welnes Centar Citat:
![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.

Ja bi se narucila za jednu spa masazu...