Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi cure, žene i sponzoruše u Društvo forumu; Kakvo je vaše mišljenje o tom materijalno-egzistencijalnom problemu, ako se to tako može nazvati ili prije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-02-07, 09:16   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow cure, žene i sponzoruše

Kakvo je vaše mišljenje o tom materijalno-egzistencijalnom problemu, ako se to tako može nazvati ili prije rečeno inteligentnom razmišljanju.

Ja bi tu razlikovao čiste sponzoruše..curke koje briju s ekipom punom para, šlepaju se na njih, ali s obvezom ili bez ikakve obveze...jednostavno to im godi u pravom društvo na pravom mjestu.

Ali puno zanimljivija kategorija, pametnija i promocurnija su mi cure koje ne bi svrstao u sponzoruše, nego one koje si "pametno" nađu dečka, finog maminog sina ili dobrostojećeg, uspješnog dečka, financije sigurne, fakultet, egzistencija dugoročno osigurana. Za takve cure velika većina muškaraca će reci kurve, zbog para je s njim, ali kadd pogledate to je vrlo mudar i inteligentan odabir, a naši muški komentari odraz frustracije.

Curka si...sviđaju ti se tri, četiri dečka, svi su lijepi zgodni i mogla bi se zaljubiti, ali jedan još ima para....koji je pametniji odabir s obzirom da svu četvoricu na kraju manje više jednkao voliš.......s nekim 'ko nema para i svaki kraj mjeseca se jebeš hoćeš imati ili nećeš, oblačiš se kako stigneš i stišćeš na svakom koraku ili za ovoga s kojim ćete imati sigurno kuću, apartman na moru...malo Graz svaki mjesec, zgodan autić i glava nikada ne boli.

Novci nisu uvjet sreće, ali izgleda jebeno dobra predispozicija, jer sve koje znam koju su tako odabrale, ne moraju razmišljati previše o nekim stvarima o kojima ovim drugima ovisi egzistencija svaki mjesec.

I koje tu lud,a 'ko pametan sada?????
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 09:19   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: cure, žene i sponzoruše

Da samo, druga stvar je ako briju sa nekim balkanerom, kamatarom koji je tikvu svako malo razbije... A s njim je samo zbog para. Jebo takvu curku.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 09:26   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Imaš jednostavan odgovor, da si na ženskom mjestu, kaj bi ti izabrao iz ponuđenog?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 09:30   #4 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: cure, žene i sponzoruše

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
Imaš jednostavan odgovor, da si na ženskom mjestu, kaj bi ti izabrao iz ponuđenog?
mene ne zanima odgovor, to je retorički.....mene zanima vaše mišljenje...a ja sam pragmatičan...pa zaključi
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 09:30   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...ja sebi zarađujem lovu, ne volim ovisiti o nekome...
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 16:51   #6 (permalink)
Master of Sex n Sin

Arrow Re: cure, žene i sponzoruše

pa ne moraš ovisiti i ovako....jer on te jako voli i skinuo bi ti zvijezde s neba....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 20:09   #7 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Ja bi tu razlikovao čiste sponzoruše..curke koje briju s ekipom punom para, šlepaju se na njih, ali s obvezom ili bez ikakve obveze...jednostavno to im godi u pravom društvo na pravom mjestu.

Ali puno zanimljivija kategorija, pametnija i promocurnija su mi cure koje ne bi svrstao u sponzoruše, nego one koje si "pametno" nađu dečka, finog maminog sina ili dobrostojećeg, uspješnog dečka, financije sigurne, fakultet, egzistencija dugoročno osigurana. Za takve cure velika većina muškaraca će reci kurve, zbog para je s njim, ali kadd pogledate to je vrlo mudar i inteligentan odabir, a naši muški komentari odraz frustracije.
A zašto bi taj komentar "kurve, zbog para je s njim" bio odraz frustracije?

Ja mislim da je to konstatacija činjeničnog stanja.

Kurva = ženska osoba koja pruža seksualne usluge u zamjenu za novac ili neku drugu materijalnu korist.

Po čemu se ta definicija razlikuje od onog što si ti opisao kao "zanimljivija kategorija, pametnija i promocurnija"?

Citat:
Curka si...sviđaju ti se tri, četiri dečka, svi su lijepi zgodni i mogla bi se zaljubiti, ali jedan još ima para....koji je pametniji odabir s obzirom da svu četvoricu na kraju manje više jednkao voliš.......s nekim 'ko nema para i svaki kraj mjeseca se jebeš hoćeš imati ili nećeš, oblačiš se kako stigneš i stišćeš na svakom koraku ili za ovoga s kojim ćete imati sigurno kuću, apartman na moru...malo Graz svaki mjesec, zgodan autić i glava nikada ne boli.

Ako se ženskoj sviđaju "tri, četiri dečka, svi lijepi zgodni" a "mogla bi se zaljubit u bilo kojeg" ALI "jedan ima još para" pa se onda ta ženska zaljubi upravo u tog jednog koji ima para, onda je zaključak slijedeći:

1. nije se zaljubila, nego je njezin izbor bio uvjetovan materijalnim interesom.
2. ako je njezin izbor bio uvjetovan materijalnim intersom, opet se vraćamo na gornju definiciju kurve.

Citat:
Pravi autor: tarquino
Novci nisu uvjet sreće, ali izgleda jebeno dobra predispozicija, jer sve koje znam koju su tako odabrale, ne moraju razmišljati previše o nekim stvarima o kojima ovim drugima ovisi egzistencija svaki mjesec.

Da. Novci su bitni... ali onda se može reć da je dotična ženska (spozoruša, kurva, pametna žena - kako god hoćeš) odabrala materijalni interes - i da živi sa dotičnim čovjekom iz razloga što joj taj pruža ono što želi, a da pri tom ona ne mora radit, privređivat zajedno s njim nego samo trošit lovu koju ju joj on daje na tacni. A ona zauzvrat njemu samo daje pizde.

Opet - po čemu se to razlikuje od gornje definicije kurve?

I samo još jedna stvar - da tebi žena kaže: "Ja sam s tobom zato što imaš love." Da li bi ti bez problema dijelio život sa ženom čiju si pizdu kupio?

Pa reci ti meni tko je tu lud a tko pametan?

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT

Zadnji Uredio damfisk : 23-02-07 u 20:16.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 20:14   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-10-06
Godina: 20
Poruka: 621
Lucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz mase

[quote=damfisk;216060]A zašto bi taj komentar "kurve, zbog para je s njim" bio odraz frustracije?

Kurva = ženska osoba koja pruža seksualne usluge u zamjenu za novac ili neku drugu materijalnu korist.

Po čemu se ta definicija razlikuje od onog što si ti opisao kao "zanimljivija kategorija, pametnija i promocurnija"?

čekaj.... on je rekao, (kolko sam ja shvatila...) da tu curu nazivaju kurvom zato što je s bogatim dečkom... ako uzmemo u obzir da se on njoj stvarno sviđa i sve to... zašto takav stav?? ako je njoj dečko simpa i drag i zgodan, i privlači ju itd.. zašto bi ona trebala bit kurva???
THE SEX
Lucia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 20:15   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Netko je nekad reko sve su žene kurve...
bez uvrede... ima iznimaka
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 20:18   #10 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Lucia Pogledaj Poruke
Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
A zašto bi taj komentar "kurve, zbog para je s njim" bio odraz frustracije?

čekaj.... on je rekao, (kolko sam ja shvatila...) da tu curu nazivaju kurvom zato što je s bogatim dečkom... ako uzmemo u obzir da se on njoj stvarno sviđa i sve to... zašto takav stav?? ako je njoj dečko simpa i drag i zgodan, i privlači ju itd.. zašto bi ona trebala bit kurva???

Ne.

Ja sam shvatio da kolega Tarquino tvrdi da je ženska odabrala onog tko ima više love upravo zbog love, a da tu sviđanje ne igra nikakvu ulogu. Privlačnost je u lovi.

Ako sam krivo shvatio, ispričavam se.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sponzoruse

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111