| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi cure, žene i sponzoruše u Društvo forumu; ja sam shvatila tak da je svaka cura koja je s frajerom koji ima malo više love- kurva...... i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 617
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure, žene i sponzoruše ja sam shvatila tak da je svaka cura koja je s frajerom koji ima malo više love- kurva...... i ja se ispričavam ak sam krivo shvatila....
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #12 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure, žene i sponzoruše A ništa... Treba sačekat kolegu Tarquina da nam pojasni što je mislio...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Administrator | Re: cure, žene i sponzoruše ništa, pa onda si po njegovom kurva, ako on tako misli kao što si ti napisala ![]()
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 23-02-07 u 22:32. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Administrator | Re: cure, žene i sponzoruše nisam to ja rekao, evo citiram, to si ti rekla Citat:
i ja se isto ispričavam ako sam krivo shvatio ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure, žene i sponzoruše he he he he Nije fer gazda - ti podjebavaš žensku zbog nečeg što samo ti znaš... A bio bi red da podijeliš to što znaš i sa nama, tako da i mi možemo podjebavat ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,126
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
rekao sam da ako ima na izbor i svi joj se sviđaju, a pored svega toga jedan još ima i novaca..taj moment je samo dio koji upotpunjuje cijelu sliku i konačni odabir i po tom kriteriju koji si postavio damfisk sve su kurve, svaki muškarac koji ima imalo više novaca po tebi trebao bi se pitati zašto je ta žena s njim, zato što je lijep, simpatičan i pametan ili zato što ima para, a nijedna ti to neće priznati i nikada to nećeš znati....i o tome ne treba razmišljati meni je taj izbor žena logičan...i treba ga gledati u kontekstu ostali kriterija za sveukupnu sliku......a ako žena bude u vezi samo s tom namjerom, i ako je neko toliki magarac da ga vrti oko maloga prsta.....'ko mu je kriv.... ![]() čiste sponzorušem, njen odabir...po meni nije kurva....njezin život, na način koji joj odgovara, jer to nikada nije čisti cash&carry....uvijek postoji i druga strana koja sve to podržava, ne samo čistim novcem
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sponzoruse |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.