Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi cure, žene i sponzoruše u Društvo forumu; ja sam shvatila tak da je svaka cura koja je s frajerom koji ima malo više love- kurva...... i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-02-07, 20:26   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-10-06
Godina: 20
Poruka: 617
Lucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz mase
Re: cure, žene i sponzoruše

ja sam shvatila tak da je svaka cura koja je s frajerom koji ima malo više love- kurva...... i ja se ispričavam ak sam krivo shvatila....
THE SEX
Lucia je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 20:27   #12 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

A ništa...

Treba sačekat kolegu Tarquina da nam pojasni što je mislio...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 22:17   #13 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: Lucia Pogledaj Poruke
ja sam shvatila tak da je svaka cura koja je s frajerom koji ima malo više love- kurva...... i ja se ispričavam ak sam krivo shvatila....
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 22:24   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Lucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz mase

a kaj se ti smiješ???
THE SEX
Lucia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 22:28   #15 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ništa, pa onda si po njegovom kurva, ako on tako misli kao što si ti napisala

Zadnji Uredio Kristijan : 23-02-07 u 22:32.
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 22:33   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

e ubit cu te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THE SEX
Lucia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 22:34   #17 (permalink)
Administrator

nisam to ja rekao, evo citiram, to si ti rekla

Citat:
Pravi autor: Lucia Pogledaj Poruke

i ja se isto ispričavam ako sam krivo shvatio
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 01:20   #18 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

he he he he

Nije fer gazda - ti podjebavaš žensku zbog nečeg što samo ti znaš...

A bio bi red da podijeliš to što znaš i sa nama, tako da i mi možemo podjebavat

Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 06:00   #19 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

joj gazda i njegova horda s internim spikama ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 13:26   #20 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,126
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: cure, žene i sponzoruše

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
A zašto bi taj komentar "kurve, zbog para je s njim" bio odraz frustracije?

Ja mislim da je to konstatacija činjeničnog stanja.

Kurva = ženska osoba koja pruža seksualne usluge u zamjenu za novac ili neku drugu materijalnu korist.

Po čemu se ta definicija razlikuje od onog što si ti opisao kao "zanimljivija kategorija, pametnija i promocurnija"?

Ako se ženskoj sviđaju "tri, četiri dečka, svi lijepi zgodni" a "mogla bi se zaljubit u bilo kojeg" ALI "jedan ima još para" pa se onda ta ženska zaljubi upravo u tog jednog koji ima para, onda je zaključak slijedeći:

1. nije se zaljubila, nego je njezin izbor bio uvjetovan materijalnim interesom.
2. ako je njezin izbor bio uvjetovan materijalnim intersom, opet se vraćamo na gornju definiciju kurve.

Da. Novci su bitni... ali onda se može reć da je dotična ženska (spozoruša, kurva, pametna žena - kako god hoćeš) odabrala materijalni interes - i da živi sa dotičnim čovjekom iz razloga što joj taj pruža ono što želi, a da pri tom ona ne mora radit, privređivat zajedno s njim nego samo trošit lovu koju ju joj on daje na tacni. A ona zauzvrat njemu samo daje pizde.

Opet - po čemu se to razlikuje od gornje definicije kurve?

I samo još jedna stvar - da tebi žena kaže: "Ja sam s tobom zato što imaš love." Da li bi ti bez problema dijelio život sa ženom čiju si pizdu kupio?

Pa reci ti meni tko je tu lud a tko pametan?
a zaključci su izvedeni tendenciozno, onako kako ti najviše odgovara u kontekstu poante...jer ovo što sam naveo nije isključivo i malo je složeniji izbor, a kojem jedan od pluseva daje prevagu i novac

rekao sam da ako ima na izbor i svi joj se sviđaju, a pored svega toga jedan još ima i novaca..taj moment je samo dio koji upotpunjuje cijelu sliku i konačni odabir

i po tom kriteriju koji si postavio damfisk sve su kurve, svaki muškarac koji ima imalo više novaca po tebi trebao bi se pitati zašto je ta žena s njim, zato što je lijep, simpatičan i pametan ili zato što ima para, a nijedna ti to neće priznati i nikada to nećeš znati....i o tome ne treba razmišljati

meni je taj izbor žena logičan...i treba ga gledati u kontekstu ostali kriterija za sveukupnu sliku......a ako žena bude u vezi samo s tom namjerom, i ako je neko toliki magarac da ga vrti oko maloga prsta.....'ko mu je kriv....

čiste sponzorušem, njen odabir...po meni nije kurva....njezin život, na način koji joj odgovara, jer to nikada nije čisti cash&carry....uvijek postoji i druga strana koja sve to podržava, ne samo čistim novcem
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sponzoruse

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114