Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi cure, žene i sponzoruše u Društvo forumu; što je muškarac koji se uda zbog novaca i popali uvijek baš u onu koja ima....????...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-02-07, 13:40   #21 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: cure, žene i sponzoruše

što je muškarac koji se uda zbog novaca i popali uvijek baš u onu koja ima....????
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 13:56   #22 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,237
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: cure, žene i sponzoruše

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
što je muškarac koji se uda zbog novaca i popali uvijek baš u onu koja ima....????
Vasa Ladački

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 14:20   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Taj odnos ima dvije strane, a druga strana je taj muškarac koji sponzorira dotičnu gospodičnu. Svatko iz situacije izvuče ono što želi i svi sretni.....
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 14:37   #24 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,160
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Mene samo zanima zašto se nikada ne priča o muškim sponzorušama?
Ja znam njih nekoliko.
Ne mora uvijek muškarac biti bogat, može biti i ženska. Šta je onda sa muškarcima koji su super zgodni, ali nemaju novaca, a ta koja ima novaca i nije neka ženska??
Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 14:39   #25 (permalink)
prof. Foruma

vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

znam ih i ja, ali živimo u muškom svijetu pa znaš onu............."sve su žene kurve"
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 14:56   #26 (permalink)
The Najarogantnija

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vatra* Pogledaj Poruke
znam ih i ja, ali živimo u muškom svijetu pa znaš onu............."sve su žene kurve"
Ne, ne znam za tu.
I ako postoji onda je poprilično šovinistička, da ne kažem jako vrijeđajuća.

(koje razmišljanje )
Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 15:06   #27 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ne, ne znam za tu.
I ako postoji onda je poprilično šovinistička, da ne kažem jako vrijeđajuća.

(koje razmišljanje )
prvo, to je bila šala
drugo, ja sam žena pa sigurno tako ne razmišljam. Naprotiv.
treće, nemoj se tako živcirati za bezveze
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 15:37   #28 (permalink)
The Najarogantnija

Ma ne živciram se zbog tebe nego zbog toga kako takve izjave uopće postoje.
Drugo: znam da si žensko!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-07, 19:15   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 28
Anavi se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Anavi

Po mome ljubav i dobar izgled su prolazne stvari pa nevidim problem u tome da mlada cura "iskoristi" maminog sina što se tiče financija.Prvo mu uzme što više love a poslje si nađe nekog s kim če provesti ostatak života u ljubavi
Bar će moči reči da je uživala u mladosti...
Anavi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 00:06   #30 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
a zaključci su izvedeni tendenciozno, onako kako ti najviše odgovara u kontekstu poante...jer ovo što sam naveo nije isključivo i malo je složeniji izbor, a kojem jedan od pluseva daje prevagu i novac

rekao sam da ako ima na izbor i svi joj se sviđaju, a pored svega toga jedan još ima i novaca..taj moment je samo dio koji upotpunjuje cijelu sliku i konačni odabir

i po tom kriteriju koji si postavio damfisk sve su kurve, svaki muškarac koji ima imalo više novaca po tebi trebao bi se pitati zašto je ta žena s njim, zato što je lijep, simpatičan i pametan ili zato što ima para, a nijedna ti to neće priznati i nikada to nećeš znati....i o tome ne treba razmišljati

meni je taj izbor žena logičan...i treba ga gledati u kontekstu ostali kriterija za sveukupnu sliku......a ako žena bude u vezi samo s tom namjerom, i ako je neko toliki magarac da ga vrti oko maloga prsta.....'ko mu je kriv....

čiste sponzorušem, njen odabir...po meni nije kurva....njezin život, na način koji joj odgovara, jer to nikada nije čisti cash&carry....uvijek postoji i druga strana koja sve to podržava, ne samo čistim novcem
Evo, majke mi mile... ako sam ja išta razumio od ovog što si ti napisao...

Ajde pojasni, ako ikako možeš...

ŠTA TI ŽELIŠ REĆ?
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sponzoruse

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113