| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi cure, žene i sponzoruše u Društvo forumu; što je muškarac koji se uda zbog novaca i popali uvijek baš u onu koja ima....????... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| charolastra | Re: cure, žene i sponzoruše Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure, žene i sponzoruše Mene samo zanima zašto se nikada ne priča o muškim sponzorušama? Ja znam njih nekoliko. Ne mora uvijek muškarac biti bogat, može biti i ženska. Šta je onda sa muškarcima koji su super zgodni, ali nemaju novaca, a ta koja ima novaca i nije neka ženska??
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure, žene i sponzoruše Citat:
I ako postoji onda je poprilično šovinistička, da ne kažem jako vrijeđajuća. (koje razmišljanje )
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure, žene i sponzoruše Ma ne živciram se zbog tebe nego zbog toga kako takve izjave uopće postoje. Drugo: znam da si žensko!
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter | Re: cure, žene i sponzoruše Po mome ljubav i dobar izgled su prolazne stvari pa nevidim problem u tome da mlada cura "iskoristi" maminog sina što se tiče financija.Prvo mu uzme što više love a poslje si nađe nekog s kim če provesti ostatak života u ljubavi Bar će moči reči da je uživala u mladosti... |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure, žene i sponzoruše Citat:
Ajde pojasni, ako ikako možeš... ŠTA TI ŽELIŠ REĆ?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sponzoruse |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:49.