Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi cure, žene i sponzoruše u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Evo, majke mi mile... ako sam ja išta razumio od ovog što si ti napisao... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-02-07, 01:13   #31 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: cure, žene i sponzoruše

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Evo, majke mi mile... ako sam ja išta razumio od ovog što si ti napisao...

Ajde pojasni, ako ikako možeš...

ŠTA TI ŽELIŠ REĆ?
meni je sve jasno..... ...cristal clear
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 01:21   #32 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: cure, žene i sponzoruše

e onda si jedini...

Majke mi, ništa te nisam shvatio
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 01:30   #33 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
e onda si jedini...

Majke mi, ništa te nisam shvatio
ma nije bitno...imamo različito razmišljanje o tome....ja te žene ne kvalificiram kurvama kao ti s obzirom na formulu koji si postavio i kojom dolaziš do te kvalifikacije

Pitao sam te jel bi se svako 'ko imalo novaca ima trebao zapitati zašto je njegova cura s njim?????
S obzirom na to svaki isfrustriani kompleksaš bilo koju curu posebno ako je zgodna nazvat će kurvom, ako je s nekim tipom koji ima pare, makar koliko ona sveta bila i ispravna.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 01:40   #34 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

OK.

Pazi, meni se čini da si ti stvar postavio ovako:

Cura "bira" između nekoliko momaka.
Odabere onog koji ima para.

Ništa dalje nisi pojasnio...

Na temelju toga što su sam napisao, ja sam zaključio da je cura odabrala tog što ima para upravo zato što ima para.

Onda si ti postavio pitanje: Zašto se takve cure nazivaju kurvama?
I zatim si izjavio da takve cure, po tebi, nisu kurve nego su pametne.

A ja sam ti samo odgovorio da je cura koja "odabire" momka zato što ima para, u biti, kurva. Jer daje pizde u zamjenu za lovu (figurativno rečeno "lovu", može to bit bilo kakva materijalna korist)

Nigdje nisi spominjao ljubav... nigdje nisi rekao da se ta cura iz tvog primjera zaljubila u tog tipa, a da je on slučajno ispao financijski potkovan.

Tvoja je teza bila postavljena na tvrdnji da cura koja bira bogatog tipa (zbog love) nije kurva. A ja tvrdim da jest, ako je tipa ozabrala zbog lov (opet, "lova" u figurativnom smislu... misli se na materijalnu korist).

Eto.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 01:50   #35 (permalink)
Master of Sex n Sin

greška već u startu........bira po ljubavi i sviđanju, ali jedan uz to ima i pare....i to je jedan bitan moment koji uz svu ljubav, dodatno daje prevagu.....prije ili kasnije i u crnoga vraga se zaljubiš....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 01:54   #36 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,494
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ma sve je ok ako je ona s dečkom koji ima novaca, ali najviše mi se gade one ženske koje traže svoje dečke da im kupuju odjeću, daju im novac... ne znam, mene bi bilo stid... kao da si same ne mogu to kupit, ili roditelje tražit...
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 03:10   #37 (permalink)
nevoljen

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
greška već u startu........bira po ljubavi i sviđanju, ali jedan uz to ima i pare....i to je jedan bitan moment koji uz svu ljubav, dodatno daje prevagu.....prije ili kasnije i u crnoga vraga se zaljubiš....

Eto vidiš!!!!

Znači, nju je prvo privukla lova... a kasnije se "zaljubila" (prema tvojim riječima - prije ili kasnije...)

Ali glavni i prvi motivator bila je lova.

ergo

Dala je pizde u zamjenu za materijalnu korist.

Ja kažem - kurva (sukladno mojoj ranijoj definiciji)

Ti kažeš - pametna....

Dobro.

Pitanje - da li bi ti volio da žena bude s tobom zbog love, a da se kasnije "nastoji" u tebe zaljubit (jer, prije ili kasnije...)?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 11:24   #38 (permalink)
Master of Sex n Sin

ne jebe me to i ne razmišljam o tome zbog kojeg je motiva samnom...

evo tvoj primjer, mladi pravnik...jednog dana uspješan ili možda sada već...imaš novaca ili tvoji ili ćeš imati....ni za jendu curu koja s tobom bude bila...nikada nećeš znati iz kojeg je razloga...zato jel si lijep kao slika...ili zato što imaš baruta....a ti se razbijaj pričom što je "kurva" zamislila.....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 14:33   #39 (permalink)
nevoljen

Pa ja jedno znam - sigurno neće bit sam mnom jer sam lijep ko slika...

Iz jednog jednostavnog razloga - jer nisam

Pitam ja tebe - koja je onda svrha ovog topica?

Što ti uopće želiš reć?

Da ne postoji ljubav, i svatko je s nekim zbog interesa?

Ili da ne postoji interes, i svatko je s nekim iz ljubavi? Da nema sponzoruša (ili kurvi, kako god hoćeš)?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 14:40   #40 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

pohlepa za tuđim vrlinama.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sponzoruse

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113