Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi cure, žene i sponzoruše u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk OK. Kužim. I kakve veze to ima sa činjenicom da lijepe ženske odabiru bogate muš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-02-07, 15:45   #51 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: cure, žene i sponzoruše

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
OK.

Kužim.

I kakve veze to ima sa činjenicom da lijepe ženske odabiru bogate muške?

Šta je tu prirodna selekcija a šta je unutrašnji utjecaj?
prirodna selekcija je da ženske jedinke cija je ljepota uvjetovana vanjskim i unutrašnjim faktorima biraju muške jedinke s vecom i boljom predispozicijom za opstanak
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 15:52   #52 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: cure, žene i sponzoruše

Aha...

Znači, prema tvojoj interpretaciji Darwinove teorije, ženske se lijepe na lovu ne zato što su sponzoruše (kurve... kako hoćeš) nego zato što ih na to tjera želja za samooodržanjem?

Zanimljivo tumačenje, nema šta
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 16:11   #53 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan

hahha smij se koliko hoćeš...to je priroda, a riječ kurva je izmislio čovjek...i dok ti misliš da su kurve, drugi ne misli.....iako 'ko zna, možda si u pravu...tvoje kurva je posljedica svega toga, a uzrok tome je njihova želja za boljitkom
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 16:35   #54 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,715
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
prirodna selekcija je da ženske jedinke cija je ljepota uvjetovana vanjskim i unutrašnjim faktorima biraju muške jedinke s vecom i boljom predispozicijom za opstanak
slazem se

ali to bi trebao biti samo jedan od faktora odabira,a ne onaj glavni!!!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 16:43   #55 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
hahha smij se koliko hoćeš...to je priroda, a riječ kurva je izmislio čovjek...i dok ti misliš da su kurve, drugi ne misli.....iako 'ko zna, možda si u pravu...tvoje kurva je posljedica svega toga, a uzrok tome je njihova želja za boljitkom
Pazi..

Žena koja u "želji za boljitkom" se školuje, zaposli se, radi... i između ostalog se uda za bogatog tipa - nije kurva (sponzoruša, što god hoćeš). Naprotiv.

Žena kojoj je osnovna preokupacija pronać bogatog (a ako je usto i zgodan, još bolje) tipa da ne bi morala školovat se, zaposlit, radit - je sponzoruša (ili kurva, nije bitno - stvar terminologije)...

Stvar je vrlo jednostavna, ali si je ti nepotrebno zakomplicirao Darwinovom teorijom.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 16:59   #56 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pazi..

Žena koja u "želji za boljitkom" se školuje, zaposli se, radi... i između ostalog se uda za bogatog tipa - nije kurva (sponzoruša, što god hoćeš). Naprotiv.

Žena kojoj je osnovna preokupacija pronać bogatog (a ako je usto i zgodan, još bolje) tipa da ne bi morala školovat se, zaposlit, radit - je sponzoruša (ili kurva, nije bitno - stvar terminologije)...

Stvar je vrlo jednostavna, ali si je ti nepotrebno zakomplicirao Darwinovom teorijom.
Ti si tražio teoriju...a dobio Darwina......argumentirano....

Stvar je jednostavna i nije mi jasno zašto si toliko inzistirao i komplicirao i u konačnici se ne slažem s tvojom razlikom između ovih dviju žena....po tvom prije izrečenom svede se na isto...što je ova prva kao obrazovana gospodična na finjak kada nađe parajliju...??....
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 17:20   #57 (permalink)
glup & gluplji

Citat:
Ti si tražio teoriju...a dobio Darwina......argumentirano....

Stvar je jednostavna i nije mi jasno zašto si toliko inzistirao i komplicirao i u konačnici se ne slažem s tvojom razlikom između ovih dviju žena....po tvom prije izrečenom svede se na isto...što je ova prva kao obrazovana gospodična na finjak kada nađe parajliju...??....
Možda si ti argumentirao Darwinovu teoriju, ali ja je nisam shvatio - ni teoriju, ni argumentaciju.

Zašto se ne slažeš sa mojom razlikom?

Nisam ni rekao da ova prva mora bit obrazovana... nigdje ne piše da se mora obrazovat...

Bit je u tome što je ženskoj temeljna životna preokupacija... Pronać bogatog tipa ili voljet tipa bez obzira na lovu

Kao što sam rekao - vrlo jednostavno. Nema to veze sa Darwinom (argumentiranim ili ne)
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 17:26   #58 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja se slažem s Damfiskom, ako žena traži novčanu sigurnost nek se obrazuje, zaposli... i da, znam puno primjera jako zgodnih cura koje nisu sa dečkima koji imaju puno novaca....
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 17:53   #59 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Pa sve ovo je zapravo jednostavno... Tip kojemu je najbitnije kako mu zenska izgleda(i to mu je jedino vazno kod zenske ) i zenska kojoj je najvaznije kako je tip potkovan su savrsen par. Bas su se lijepo nasli i obadvoje su sretni.
I takav tip i takva zenska po mome spadaju u istu kategoriju ljudi... Plitku!
Ali to je njihov izbor i sasvim je o.k. dokle god to njima odgovara.
Uopce nemam potebu ni srat po tim ljudima , niti im drzat stranu, neka svatko zivi kako mu odgovara...
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 18:18   #60 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
to nije biti obrazovana....???......poanta je da ima sto varijanti...i nema pravila...i ako neko nekome paše...meni je ok....i pretjerano je nekoga nazivati po tome kurva....to je bit svega..zašto si opće neko daje pravo da nekog zove kurva....boli bilo koga ku... jel je s tipom zbog para ili pameti
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sponzoruse

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114