| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili dijete u Društvo forumu; evo,mene ovo zanima,zanima me kako ljudi razmišljaju što se toga tiče.... ovako:žena vam je trudna(il ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Somewhere I Belong | da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili dijete evo,mene ovo zanima,zanima me kako ljudi razmišljaju što se toga tiče.... ovako:žena vam je trudna(il ste vi trudne) i sad žena ide rodit,i neko mora umrijet.... baš mora,nema nade za oboje nikako... kog bi izabrali,ženu al da rodi mrtvo dijete,ili da žena rodi i odmah umre? baš me zanima to jako.... /mal me jebe gramatica u naslovu,sad sam skontala,zajebala sam se/
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
| | #2 (permalink) |
| 4nick8or | Re: da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili di somebody shot me wright now, NOOOOOW ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili di Glupo je pitanje - užas.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili di ali da moraš baš birat,daj pa zanima me...baš moraš moraš
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-08 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 32
![]() | Ako je moguće ja bi se mijenjao za život jednoga od njih. Ako mama umre,dijete će znat kakva mu je mama bila i tko je bila. Najlijepše će o njoj znat. Ako dijete umre,nastavit ćemo dalje i nikad se nećemo predat. Teško ti je pitanje,ali ja bi ovo napravio. Sto posto hghfhghfh gggg Zadnji Uredio Wamp : 16-06-08 u 17:33. |
| |
| | #6 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili di predivan odgovor ![]() ali da baš moraš jedno izabrat,kog bi izabrao da preživi... @pras,nemoj pisati to ggg,hhh,dobit ćeš opomenu od moderatora... edit i dobro...
| |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,533
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili di Isuse Kriste, koje pitanje! OMG! Budi sretna sto se to ne moras pitati ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili di "Da li bi radije da vam iskopaju desno ili lijevo oko ili bi mjenjali oko za obije ruke..." eto pitanje mi je u tom rangu...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| |
| | #9 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili di debilno pitanje, kad bi se nasa u takvoj situaciji? stvarno ovo je u rangu bi li vanzemaljca kad bi ga nasli nazvali mirko slavko ili zvonko? ili jos bolje ovo sto je aris napisa...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| |
| | #10 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: da imate mogućnost biranja,kog da ostavite na životu,ko bi to bio,žena(vi) ili di zanima me.... znam da pitanje nije lako,ali me zanimaju tuđa razmišljanja,.,,želim normalne odgpvore....koga bi.... baš da MORATE,da nema nikakog izbora.baš da MORATE....
| |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.